Μία από τις πιο \”ηχηρές\” μεταγραφές, όχι μόνο της Β\’ Κατηγορίας, αλλά γενικότερα στο τοπικό ολοκλήρωσε ο Νέος Σαμψών.
Η ομάδα του Στύλου απέκτησε ένα δικό της παιδί, τον Βίκτωρα Αννιτσάκη (φωτ.), που είχε διαπρέψει από νεαρή ηλικία με τη φανέλα του Ακρίτα, παίρνοντας πολλές… παραστάσεις από το Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο 21χρονος μέσος (γενν. 01/07/1993), που αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων της Α\’ ΕΠΣΧ, την περασμένη περίοδο ήταν στέλεχος και της Μικτής Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Εκτός από τον Αννιτσάκη, οι \”νεοφώτιστοι\” της Β\’ ΕΠΣΧ προχώρησαν στην απόκτηση των Έντι Λουσέι (από Ακρίτα), Γιώργου Μπαλάση (από Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ), Μανώλη Χαριτάκη, Μιχάλη Κουράκη (από Τιτάνα), Αντώνη Μουστάκα (από Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη), Γιώργου Κακαρά (από Α.Ο. Καμμένα Βούρλα),  Αλέξανδρου Σοφοκλέους (από ομάδα της Πάφου). 
Ο Νέος Σαμψών, που ξεκινάει τη Δευτέρα (11/08, 19:30) την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γαυγιωτάκη (που παρέμεινε), αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμα μία με δύο μεταγραφικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook