Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Αυγούστου η εκδήλωση για την μάχη της σήραγγας στο Κατσοματάδω Κισσάμου Χανίων, από δυνάμεις του ΕΛΑΣ ενάντια στους Γερμανούς Ναζί. 
Η εκδήλωση έγινε από το παράρτημα Χανίων της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Κισσάμου. Παρουσία αρκετού κόσμου έγινε το άνοιγμα και η παρουσία κόσμου έγινε το άνοιγμα και παρουσίαση από τον αντιδήμαρχο Κισσάμου κ. Μιχάλη Μουντάκη. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, ακολούθησε χαιρετισμός από τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ κ. Λευτέρη Ηλιάκη, ακολούθησε ομιλία για την επικαιρότητα του αγώνα από του ΕΛΑΣ-ΔΣΕ από τον αντιπρόεδρο της ΠΕΑΕΑ κ. Μυλωνάκη Στέφανο και παρουσίαση του χρονικού της μάχης από το μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ κα. Παπαδάκη-Μουντάκη Κωστούλα. 
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Κονταξάκης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από μέρους του Δήμου Κισσάμου ο Δήμαρχος Μυλωνάκης Γιώργος, εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ από το μέλος του ΔΣ Λεβεντάκη Μιχάλη, εκ μέρους της Επιτροπής Περιοχής του ΚΚΕ Μαρινάκης Αλέκος, εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου του ΚΚΕ από την Ψαράκη Όλγα, εκ μέρους των αντιστασιακών της Κισσάμου οι Μαρία και Νίκος Σκαανδαλάκης, από την ΚΟΒ Κισσάμου του ΚΚΕ Η Ανουσάκη Μαρία, από την ΚΝΕ ο Μυλωνάκης Μανώλης, από το Συνδικάτο οικοδόμων Κισσάμου ο Βεργεράκης Μανώλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook