Με 32 ομάδες θα διεξαχθεί φέτος το Κύπελλο Χανίων, η κλήρωση του οποίου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Αυγούστου (20:00) στα γραφεία της ΕΠΣΧ.

Στην φάση των ομίλων συμμετέχουν (υποχρεωτική η συμμετοχή τους) οι 20 ομάδες της Α' Κατηγορίας, ανάμεσα στις οποίες και ο Ιδομενέας που πήρε τη θέση του Ακρίτα, δέκα ομάδες από τη Β' Κατηγορία και οι Ερασιτεχνικές ομάδες του Πλατανιά και του Α.Ο. Χανιά. 

Οι ομάδες θα χωριστούν σε 8 ομίλους των τεσσάρων, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι προκρίνονται στην επόμενη φάση. Η συνέχεια περιλαμβάνει νοκ-άουτ αγώνες μέχρι και τον τελικό.

Αναλυτικά οι ομάδες:

Α' Κατηγορία: Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ, Άρης Βουκολιών, Άρης Σούδας, Ασπίδα Ναυστάθμου Κρήτης, Αστέρας Μανολιόπουλου, Δ.Α.Α.Ο.Χ., Δόξα Παχιανών, Ηρακλής Νεροκούρου, Ιδομενέας, Ίκαρος Μουρνιών, Ιωνία 2000, Κεραμειά, Κορωνίδα, Μινώταυρος, Παγχανιακός, Παλαιόχωρα, Πανακρωτηριακός, Ροδωπού, Σπάθα, Τιτάν.

Β' Κατηγορία: Α.Ε. Κυδωνίας, Α.Ο. Περιβολίων, Απόλλων Αγ. Ιωάννη, Άπτερα, Αστέρας Χαλέπας, Γρανίτης, Ένωση Θύελλα Καμίνια, Κρητικός Αστέρας, Νέος Σαμψών, Φωστήρας Αγ. Σαράντα. 

Ερασιτεχνικές ομάδες ΠΑΕ: Α.Ο. Πλατανιάς, Α.Ο. Χανιά.


Flashnews.gr