Όταν κάποιος εργάζεται σε έναν άνετο χώρο, με υπέροχη θέα και πρωτότυπο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, σίγουρα είναι πιο αποδοτικός, αισθάνεται όμορφα και εμπνέεται καλύτερα. Αυτό φαίνεται στα γραφεία διεθνών κολοσσών όπως η Google, το Facebook, η Netflix ή ο Bloomerg, που τα γραφεία πραγματικά εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία τους!

Αίθουσες για χαλάρωση, όπου οι εργαζόμενοι παρακολουθούν τα ψάρια που κινούνται νωχελικά στα ενυδρεία του τοίχου, τοίχοι που οι εργαζόμενοι σημειώνουν απλά ό,τι θέλουν, τουαλέτες που τις πόρτες τους κοσμούν φωτογραφίες αστέρων του Χόλιγουντ ή πανέμορφα roofgarden, όπου προσφέρουν την απέραντη θέα της πόλης σε εκείνους που κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα από την εργασία τους.

Θαυμάστε τα 31 μοναδικά γραφεία που έχετε δει ποτέ και σκεφτείτε μήπως πείσετε τον διευθυντή σας να κάνει κάποιες ανάλογες αλλαγές και στο δικό σας γραφείο...


1. Η εταιρεία Movember στην Καλιφόρνια2.Χαλάρωση στη Google3. Oι εργαζόμενοι γράφουν στον τοίχο στα γραφεία του Facebook4. Πρωτοποριακός σχεδιασμός στο Bloomberg5. Oι πόρτες στις τουαλέτες του Netflix6. Στα γραφεία της Human Healty Vending7.Στην  Beats Electronics γράφουν και στους τοίχους!8.Μοναδικό το roofgarden στην Kickstarter.9. Φουτουριστική διακόσμηση στην Dyson.10. Στη Nike οι εργαζόμενοι βλέπουν μια τεχνητή λίμνη μέσα στο campus της εταιρείας.11. Στα γραφεία του Twitter!12. Στην OpenTable o ενιαίος χώρος είναι το μυστικό.13. Στη Microsoft τα λόγια είναι περιττά...14. Τα υπέροχα έπιπλα στη Box!15. Foursquare, το στιλ είναι βρετανικό.16. Στη Food52 το προσωπικό σχεδιάζει μόνο του τα έπιπλα!17. Fueled, αίθουσα συνεδριάσεων...18. Meetup, ο χώρος για τα πάρτι!19. Linkedin, ο χώρος χαλάρωσης του προσωπικού.
20. Epic, πρωτότυπη αρχιτεκτονική.21. Rapgenuis, η Νέα Υόρκη στα πόδια των εργαζομένων.22. Infosys, μια πισίνα για όλους...23. Campari America, ένα μπαρ για το προσωπικό.24. Stack Exchange, με θεματικό μπάνιο.25. AppNexus, φροντίζει για την έμπνευση...26. Rovio, χαλαρά καθίσματα για χαλαρά meetings!27. Code and Theory, εργασία με έμπνευση από πίνακες του Άντυ Γουώρχολ.28. Salesforce, όταν τα χρώματα ξεκουράζουν...


 

29. Shutterstock, οι εργαζόμενοι χαλαρώνουν με την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» στους τοίχους.30. BarkBox, εδώ αγαπούν τα σκυλιά και είναι φανερό!31. Tumblr, έχει χώρο και για τα ζώα του προσωπικού.
protothema.gr