Δέκτης έντονων παραπόνων από τουρίστες, για ηχορύπανση σε ώρες κοινής ησυχίας, ειδικά στις περιοχές του Κλαδισού και της Αγ. Μαρίνας, έγινε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, που με επιστολή της προς τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και το Δήμο Χανίων, ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα για το φαινόμενο που υποβαθμίζει τις τουριστικές υπηρεσίες που με κόπο προσπαθούν να προσφέρουν οι επαγγελματίες του τουρισμού.

Επίσης στην επιστολή θίγεται η επικίνδυνη οδήγηση δικύκλων και αυτοκινήτων με κίνδυνο την πρόκληση ατυχημάτων.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ

1. Αστυνομική Δ/νση Χανίων
2. Τμήμα Τροχαίας Χανίων
3. Αστυνομικό Τμήμα Γαλατά
4. Δήμος Χανίων

Αξιότιμοι κύριοι,

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες να αυξήσουμε την τουριστική κίνηση του Νομού μας, αρκετοί ασυνείδητοι δημιουργούν τεράστια ηχορύπανση ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας, με μηχανάκια τα οποία δεν έχουν εξατμίσεις ή με αυτοκίνητα τα οποία δημιουργούν τρομερό θόρυβο.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολλά παράπονα από τους επισκέπτες μας , οι οποίοι ενώ έρχονται να ξεκουραστούν στον τόπο μας, αντιμετωπίζουν αυτή την τρομακτική ηχορύπανση.
Παρακαλούμε όπως λάβετε άμεσα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία και τάξη στους δρόμους της περιοχής Κλαδισού – Αγίας Μαρίνας και φυσικά σε όλες τις περιοχές του υπόλοιπου δήμου, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Επίσης παρακαλούμε για άμεση κινητοποίηση σας και συνεχή έλεγχο της Τροχαίας για αυτοκίνητα ή δίκυκλα που κινούνται με υψηλές ταχύτητες, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων, και φυσικά να επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα από την Τροχαία στους οδηγούς αυτούς.

Ο Πρόεδρος
Μανώλης Χ. Γιαννούλης

Ο Γραμματέας
Κυριάκος Ε. Παπαδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook