Τα πρώτα… σύννεφα είχαν παρουσιαστεί από την δήλωση παραίτησης του προπονητή Τάκη Λαζαρίδη, που ανέφερε ότι υπήρχε αβεβαιότητα στην ομάδα, για να ακολουθήσουν οι μαζεμένες παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών σε διάφορες ομάδες, όπως Ασή Γωνιά, Α.Ο. Περιβολίων, Νέο Σαμψών κτλ.
Πλέον είναι οριστικό ότι ο Ακρίτας δεν θα συμμετάσχει στην Α\’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων, αλλά και γενικότερα τη νέα σεζόν σε κάποιο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο Ιδομενέας να ανέβει από την Β\’ ΕΠΣΧ και ο Ίκαρος Ταυρωνίτη από τη Γ\’ στη Β\’ Κατηγορία.
Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της νέας αγ. περιόδου

Η Ε.Π.Σ. Χανίων προκήρυξε τα πρωταθλήματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και εδώ και λίγες ημέρες εστάλη το σχετικό έγγραφο στα σωματεία:

«Σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής καθώς και συνυποσχετικό Διαιτησίας/ Δήλωση σωματείου το οποίο πρέπει να επικυρωθεί νόμιμα για το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου, για τα πρωταθλήματα Α’ , Β’, Γ’ τοπικής κατηγορίας, Νέων, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ.

Οι δηλώσεις πρέπει να συμπληρωθούν και να προσκομιστούν στα γραφεία της Ενώσεως μέχρι την 14.00 ώρα της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014 μέσω του ορισθέντος αντικλήτου και μόνο. 
Η ημερομηνία της κλήρωσης όλων των ανωτέρω πρωταθλημάτων ορίζεται για τη Δευτέρα 8-9-2014 και ώρα 20.00 στα γραφεία της Ενώσεως [Χ. Πολογιώργη & Α. Ησυχάκη]. Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων ορίζεται για το Σάββατο 27-9-2014.
Το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. της Ενώσεως για την Α’ κατηγορία στα εκατό πενήντα ευρώ [150,00], για την Β’ κατηγορία στα εκατό είκοσι ευρώ [120,00], για την Γ’ κατηγορία στα εκατό ευρώ [100,00].
Για το πρωτάθλημα Νέων (γενν. 1999-2000) το παράβολο ορίζεται στα εκατό ευρώ [100,00]. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην κατηγορία αυτή, ομάδα η οποία δηλώνει συμμετοχή και δηλώσει αποχώρηση πριν την έναρξή του ή δεν κατέρχεται να αγωνισθεί σε τρεις [3] αγώνες [όχι συνεχόμενους] θα αποκλείεται από τους περαιτέρω αγώνες και θα της επιβάλλεται χρηματική ποινή χιλίων ευρώ [1.000,00].
Το παράβολο για το πρωτάθλημα Παίδων (γενν. 2001-2002) ορίζεται στα εκατό ευρώ [100,00]. Στα πρωταθλήματα Προπαίδων – Τζούνιορ – Προτζούνιορ, δεν απαιτείται παράβολο συμμετοχής. 
Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι ομάδα η οποία δηλώνει συμμετοχή στα πρωταθλήματα Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και δηλώσει αποχώρηση πριν την έναρξη τους ή δεν κατέρχεται να αγωνισθεί σε τρεις [3] αγώνες των ανωτέρω πρωταθλημάτων [όχι συνεχόμενους] θα αποκλείεται από τους περαιτέρω αγώνες και θα της επιβάλλεται χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ [500,00].
Σημειώνουμε ότι μαζί με τη δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το παραχωρητήριο του γηπέδου στο οποίο θα αγωνίζεστε. 
Επίσης, σας εφιστούμε την προσοχή ότι τα όποια συμφωνητικά συνάπτονται με προπονητές όλων των κατηγοριών [Α’, Β’, Γ’, κατηγορίας, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ] πρέπει να κατατίθενται στην αρμόδια ΔΟΥ, και άμεσα να κοινοποιούνται στην Ε. Π. Σ. Χανίων, διότι δεν θα γίνονται δεκτά ετεροχρονισμένα.
Τέλος παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τη σύνθεση του Δ. Σ. του σωματείου σας, πότε εξελέγη, τη διάρκεια της θητείας του βάσει του καταστατικού σας, καθώς και τον αντίκλητο ο οποίος θα λαμβάνει την αλληλογραφία [πλήρη στοιχεία – διεύθυνση – τηλέφωνο –fax –e mail ] για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής μεταξύ μας, συνεργασίας.
Βέβαιοι ότι θα τηρηθούν πιστά οι προαναφερόμενες προθεσμίες σας στέλνουμε τις ευχές μας για καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.»

Οι δηλώσεις συμμετοχής υπάρχουν ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook