Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 28χρονος Ουκρανός, ο οποίος συνελήφθη για τη στυγερή δολοφονία της 34χρονης ιερόδουλης από τη Βουλγαρία, τον περασμένο Ιανουάριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν πελάτης της 34χρονης και της ζήτησε να κάνουν συγκεκριμένο ερωτικό πρόγραμμα που περιελάμβανε πράξεις βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος -που δεν είχε επισκεφθεί άλλη φορά την 34χρονη- υποστήριξε ότι κατά τη συνεύρεσή τους «η κατάσταση ξέφυγε». Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι ζήτησε από την κοπέλα να σταματήσουν, επιθυμία όμως την οποία εκείνη δεν ικανοποίησε, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να της επιτεθεί με κουζινομάχαιρο και να τη σκοτώσει.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ο νεαρός, που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2008 -διάστημα κατά το οποίο εργαζόταν ως τεχνικός θεάτρου και περιστασιακά ως σερβιτόρος- φέρεται να είπε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Οι ισχυρισμοί του, όμως, δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη αλλοδαπή, χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε και για να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες. Εκεί, βρέθηκε νεκρή, με αλλεπάλληλα θανατηφόρα χτυπήματα στο λαιμό, από τον σύζυγό της κι έναν φίλου του.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται κι ένας 48χρονος Έλληνας, στον οποίο ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε την αποτρόπαια πράξη του. Εναντίον του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook