Ο Josh Brandon καυχιέται ότι είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος συνοδός κυρίων στη Βρετανία. Σε συνέντευξή του στην Independent ο νεαρός με το καρέ ξανθό μαλλί και τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά, αναφέρει «στόχος είναι να γίνει ο καλύτερος συνοδός του κόσμου». Ο 20χρονος μετακόμισε στο Λονδίνο πριν από περίπου τέσσερα χρόνια έχοντας στις βαλίτσες του όνειρα για μια καριέρα στο μόντελινγκ. Αλλά τα όνειρά του συνεθλίβησαν και άμεσα στράφηκε προς βιοπορισμό στην πορνεία.

Το διαμέρισμα και ο «χώρος εργασίας» του βρίσκεται στο κέντρο της Βρετανικής πρωτεύουσας, στο Σόχο. Το μέρος όπου οι περισσότεροι Λονδρέζοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. «Δεν θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως ‘πόρνη’ γιατί δεν κάνω σεξ με όλους τους πελάτες μου», ισχυρίζεται στη δημοσιογράφο Vanessa Baffoe λέγοντάς της ότι το μηνιαίο εισόδημά του ξεπερνά τις 30.000 λίρες ισχυριζόμενος ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος συνοδός της χώρας του.

«Πολλοί από τους πελάτες μου δεν με προσλαμβάνουν για να κάνουμε σεξ. Η πόρνη είναι μια αρνητική λέξη…».

«Μέρος της γοητείας μου είναι σίγουρα το νεανικό, ελαφρώς ανδρόγυνο look. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί μυώδεις συνοδοί εκεί έξω» αναφέρει.newsbeast.gr