Από τις πιο «ατυχείς» στιγμές σε ένα γεύμα είναι εκείνες που σταματάς το φαγητό γιατί «κάτι» βρίσκεις στο πιάτο σου. Συνήθως είναι μια αηδιαστική τρίχα, ίσως ακόμα και ένα ζωύφιο, για τους πιο άτυχους, ενώ περιστατικά με πιο περίεργα «ευρήματα» έρχονται κατά καιρούς στα μέσα ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά όμως, όλα αυτά ξεπεράστηκαν, καθώς μια Αμερικανίδα στη Βόρεια Καρολίνα βρήκε μέσα στο μπέργκερ της μια σβάστικα! Το ναζιστικό σύμβολο ήταν σχεδιασμένο με βούτυρο στο μπέργκερ που είχε μόλις αγοράσει από ένα κατάστημα McDonald’s. Το άνοιξε για να προσθέσει μαγιονέζα και… ιδού! Η γυναίκα αντέδρασε αμέσως, παραπονέθηκε στους υπαλλήλους, οι οποίοι έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη και να προσφερθούν να το αντικαταστήσουν. Όμως η γυναίκα είχε χάσει την όρεξή της. 

\"\"

«Το θεωρούν αστείο; Το έκαναν για πλάκα; Πιστεύει κανείς ότι γελάμε, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από αυτούς που χρησιμοποιούσαν το σύμβολο αυτό»; είπε η ίδια στο WCTI Channel 12 News. 

Η εταιρία από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ο υπάλληλος απολύθηκε αμέσως καθώς το περιστατικό ήταν «απαράδεκτο». 

«Δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορά στα McDonald\’s, και δεν είναι αυτό για το οποίο πρεσβεύουμε σαν ιδιοκτήτες», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Πάντως η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό είπε πως δεν θα την χάσουν από πελάτη, καθώς λατρεύει το φαγητό τους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook