Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, η οποία υλοποιεί το Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) «Κύδων Δρόμοι Απασχόληση» συμμετέχει στην Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και ειδών λαϊκής τέχνης με τίτλο «7ος Κισσαμίτικος Αύγουστος 2014» και με επίκεντρο την Κρητική παράδοση.

Η Έκθεση πραγματοποιείται από 12 έως 24 Αυγούστου 2014, στην Παραλία Γηπέδου Κισσάμου, στην Κίσσαμο Χανίων, με ώρες λειτουργίας 18:30-23:30.

Η συμμετοχή της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ στην Έκθεση στοχεύει στην ανάπτυξη δικτυώσεων και συνεργασιών με τοπικούς, κοινωνικούς φορείς και επιχειρήσεις καθώς και στην προβολή του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) «Κύδων Δρόμοι Απασχόλησης» και των προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας που συνδέονται με αυτό. Σημειώνεται ότι στο ίδιο περίπτερο θα παρέχονται πληροφορίες και από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΚΥΔΩΝ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, η οποία δραστηριοποιείται επίσης στην ευρύτερη περιοχή μέσω του Τοπικού Σχεδίου Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤοπΕΚΟ) «Κύδων Κοινωνική Συνοχή».

Το Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση «Κύδων Δρόμοι Απασχόλησης» υλοποιείται στους Δήμους Αποκορώνου, Καντάνου – Σελίνου, Κισσάμου, Πλατανιά και Σφακίων και αφορά συνολικά 100 ωφελούμενους/ες (άνεργοι/ες, νέοι/ες επιστήμονες και εγγεγραμμένοι/ες στον ΟΓΑ με χαμηλό εισόδημα). Η πράξη συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» και του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση».

Η Έκθεση «7ος Κισσαμίτικος Αύγουστος 2014» διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Δήμο Κισσάμου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, η οποία συμμετέχει και ως εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. Στον Κισσαμίτικο Αύγουστο λαμβάνουν μέρος παραγωγοί και επιχειρήσεις από την περιοχή αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα όπως επίσης σύλλογοι και τοπικοί φορείς, ενώ πλήθος κόσμου την επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Αναπτυξιακή Σύμπραξη και το Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.topsa-kydon.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook