Με μια αυτοσχέδια αγχόνη έβαλε τέλος στη ζωή του ο Robin Williams σύμφωνα με τα αποτελέσμα της νεκροψίας.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού προήλθε από ασφυξία από τη ζωνή που πέρασε γύρω από το λαιμό του για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι βρέθηκαν αμυχές στο εσωτερικό του αριστερού χεριού του Williams στοιχείο που υποδεικνύει ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.
Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο Williams βρέθηκε σε καθιστή θέση στο δωμάτιο του με τη ζώνη περασμένη γύρω από το λαιμό του.
Τον διάσημο ηθοποιό βρήκε νεκρό ο βοηθός του στις 11:45 το πρωί της Τρίτης που ανησύχησε επειδή ο Williams δεν του άνοιγε την πόρτα του δωματίου παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα. Η γυναίκα του είχε φύγει από το σπίτι 1 ώρα και 15 λεπτά νωρίτερα πιστεύοντας ότι ο Williams κοιμόταν.
Όσον αφορά τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοηένο διάβημα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά καθώς εκπρόσωπο της αστυνομίας δεν διέψευσε ότι υπάρχει σημείωμα από τον διάσημο ηθοποιό λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να το συζητήσουμε αυτό το θέμα… αυτή τη στιγμή».
Το Radar Online πάντως μεταδίδει επικαλούμενο φίλο του δημοφιλούς ηθοποιού ότι ήταν πολύ αγχωμένος με τα οικονομικά καθώς υποχρεωνόταν να δεχθεί ρόλους που δεν ήθελε προκειμένου να διασφαλίσει οικονομικά την οικογένειά του μετά τα δύο διαζύγια που είχε.
Θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Williams είχε κάνει προηγουμένως χρήση ναρκωτικών ή αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook