Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά και πολυτελή super yacht κατάπλευσε το μεσημέρι της Τρίτης 12/8 στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Πρόκειται για το βραβευμένο Galileo G το οποίο φέρει σημαία Μεγάλης Βρετανίας και στο οποίο κάποιοι «τυχεροί» κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

Το – μήκους 55 μέτρων - πολυτελές γιώτ, από τις αρχές Αυγούστου έχει «περάσει» από Τζιά – Μύκονο – Ηράκλειο, ενώ πριν καταπλεύσει στο λιμάνι των Χανίων εθεάθη και στο Μαράθι.Το Galileo G έχει 11μελές πλήρωμα και στις πέντε καμπίνες επιβατών μπορούν να φιλοξενηθούν 10 άτομα.

Ναυπηγήθηκε το 2011 στα Ιταλικά ναυπηγεία Perini navy και ο σχεδιασμός αλλά και η κατασκευή του έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, ακόμη και σε αρκτικές περιοχές.

  

Να σημειωθεί πως την Άνοιξη το Galileo G βρισκόταν στην Ινδονησία.Οι δύο μηχανές του, μπορούν να δώσουν μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων, ενώ διαθέτει και τρία βοηθητικά σκάφη και σίγουρα η κρουαζιέρα των όποιων τυχερών με αυτό το σκάφος αποτελεί μιαν ξεχωριστή εμπειρία.