Τελευταία ενημέρωση 14:05

Την εποχή που οι υπαίθριες καλλιέργειες κάνναβης έχουν γίνει \”επικίνδυνες\” , είτε λόγω \”καρφώματος\” , είτε απο τυχαίο εντοπισμό απο τους αστυνομικούς, κάποιοι φροντίζουν να αξιοποιήσουν τις προόδους της επιστήμης καλλιεργώντας δενδρύλλια κάνναβης εντός σπιτιού.

Μια τέτοια περίπτωση αποκαλύφθηκε στην Μεσαρά απο το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων και σύγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Φαιστού.
Όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι σε ειδικό χώρο του οποίου, βρέθηκε υδροπονική καλλιέργεια επτά δενδρυλίων κάνναβης.
Επίσης βρέθηκαν επτά γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και 285 σπόροι δενδρυλλίων κάνναβης.
Συνελήφθησαν δύο άτομα 33 και 59 ετών που είναι συγγενείς.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (12.08.2014) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 59 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους συλληφθέντες, όπου στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, όπου κατά τη διάρκεια αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας (λαμπτήρες και ανακλαστικές επιφάνειες) και 285 σπόροι κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτο αρχείου)

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook