Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε ως ηθοποιό στη δεκαετία του \’90 μέσω της πρωταγωνιστικής της παρουσίας σε μεξικάνικες σαπουνόπερες, ενώ ως τραγουδίστρια προσπάθησε να καθιερωθεί λίγο αργότερα, όταν παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγο της Μαράια Κάρεϊ και επικεφαλής της Sony Music Τόμι Μοτόλα.

Ο λόγος για την Αριάδνα Ταλία Σόντι Μιράντα, γνωστή ως Ταλία (Thalía).

Η Ταλία θεωρείται από τις πιο καυτές Μεξικανές και η ίδια αν και έχει περάσει τα 40, φροντίζει να διατηρεί τον μύθο της. Πρόσφατα ξέσπασε μια φημολογία γύρω από το αν έχει αφαιρέσει ή όχι τα πλευρά της, προκειμένου να δείχνει ακόμα πιο αδύνατη εν όψει της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε πρώτο το fan club της τραγουδίστριας στις Φιλιππίνες, όπου έχει πολύ μεγάλο κοινό η 42χρονη και το οποίο ισχυριζόταν ότι η αφαίρεση έγινε προ δύο ετών.

Η ίδια έβαλε τέλος στη φημολογία, ποζάροντας αγκαλιά με τα κόκκαλα από τα πλευρά της, τοποθετημένα μέσα σε μία γυάλα. Μάλιστα, φρόντισε η ίδια να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Νομίζετε ότι αφαίρεσα το πλευρά μου; Ναι ή όχι; #ThaliasRibs #Myth». Ενώ στο βίντεο που ακολούθησε των φωτογραφιών έγραψε: «Σε όλους του θαυμαστές μου από τις Φιλιππίνες, εδώ είναι η απόδειξη!
 
Αγαπώ τα διάσημα πλευρά μου, τα κράτησα μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια». Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για ένα αστείο της τραγουδίστριας ή όντως για τα πλευρά της.

\"\"

\"\"

Σημειώνεται πάντως, ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει είναι αρκετές οι διάσημες που εκτός από τις εξαντλητικές δίαιτες και τις πλαστικές επεμβάσεις, καταφεύγουν και σε αυτή τη μέθοδο, προκειμένου να δείχνουν πιο αδύνατες.

\"\"

\"\"
parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook