Με νέο σήμα θα πορεύεται από εδώ και στο εξής ο Κισσαμικός, που θα το παρουσιάσει επίσημα την Πέμπτη (14/08), σε ειδική εκδήλωση.
Τη σχεδίαση του νέου σήματος επιμελήθηκε η Αντωνία Σκαράκη, που κατάγεται από την Κίσσαμο και είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με τον Παναθηναϊκό (δημιουργία \”Πανάθα\”, μπουτίκ κ.α.) και την ΑΕΚ. 
Η σχετική ενημέρωση του Κισσαμικού:

«Την Πέμπτη (14/08) στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον \”7ο Κισσαμίτικο Αύγουστο\”, είναι προγραμματισμένη βραδιά αφιερωμένη στον Κισσαμικό.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Τελωνείου, στην ειδική εξέδρα που υπάρχει για τις εκδηλώσεις του Κισσαμίτικου Αυγούστου.
Η Κισσαμίτισσα Αντωνία Σκαράκη θα παρουσιάσει επίσημα το νέο λογότυπο με το οποίο θα πορεύεται από εδώ και στο εξής ο Κισσαμικός. Παράλληλα θα γίνει αναφορά στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το βιογραφικό της Σκαράκη
Η Αντωνία Σκαράκη σπούδασε Oπτική Επικοινωνία και Διαφήμιση – graphic design στη ΒΑΚΑΛΟ. Εργάστηκε σαν επικεφαλής στο δημιουργικό του περιοδικού ΜΟΤΟ, της εφημερίδας ΠΡΩΤΗ, και στο ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, σαν δημιουργική διευθύντρια στην διαφημιστική εταιρεία Able Communications. To 1993 ιδρύει την διαφημιστική karamella, και το 2000 όταν η εταιρεία γίνεται ΑΕ παίρνει τη θέση της αντιπροέδρου. Το 2007 συμμετέχει στη δημιουργία της νέας διαφημιστικής εταιρείας Looking, όπου έχει τη θέση της αντιπροέδρου. Έχει διαχειριστεί λογαριασμούς όπως: ΕΡΤ, ΕΟΤ, ΑΘΗΝΑ 2004, MULTIRAMA, MADTV, ELMA, EUROBANK, IDEAL STROM, INTERNATIONAL LIFE, 5asec, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ELGEKA, mastihashop . Συμμετείχε στην Μπιενάλε της Ρώμης,1999. Συνδιοργάνωσε το Athens Design Games, και είναι αντιπρόεδρος της Brainlab (μια πρότυπη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική εταιρεία). Η πορεία της στο χώρο της διαφήμισης συνεχίζεται με νέα δημιουργικά projects.
Έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν επί σειρά ετών με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την ΑΕΚ.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook