Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, διοργανώ-νει μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 14 χρονών, για να πεζοπορήσουν σε εύκολη κατηφο-ρική διαδρομή στο Κατωχωριανό Φαράγγι ή Φαράγγι Δικτάμου, που ξεκινά από την επαρχία Κυδωνίας και καταλήγει στον Στύλο Αποκορώ-νου, την επόμενη Κυριακή

Η πεζοπορία θα είναι σε αργούς ρυθμούς σε εύκολο πεδίο, λίγο κατηφορικό μονοπάτι και θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν τον καθαρό αέρα της καλοκαιρινής φύσης και να γνωρίσουν την όμορφη αυτή δασωμένη περιοχή του νομού μας.

Η δράση αυτή γίνεται με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, όπου θα γίνει και συμβολικός καθαρισμός του φαραγ-γιού με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30, κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός εκδρομής είναι ο κ. Σταύρος Μπαδογιάννης και συνοδοί μέλη του Δ.Σ..