Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων στελέχωσης των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου Πλατανιά ήταν για άλλη μια φορά το ζητούμενο εγγράφου του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της 7ης Υ.Π.Ε. Κρήτης.

Στο έγγραφό του ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι δύο ακόμα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Πλατανιά αντιμετωπίζουν προβλήματα στην στελέχωσή τους. Στο ιατρείο Φουρνέ δεν
υπηρετεί γιατρός, ενώ το ιατρείο Βουκολιών για υπηρεσιακούς λόγους αναμένεται τον Αύγουστο να παραμείνει κλειστό και τον Σεπτέμβριο να λειτουργεί για μία ημέρα την εβδομάδα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, αναφερόμενος στο Διοικητή και τον Υποδιοικητή της 7η Υ.Π.Ε. Κρήτης κ. Γρηγοράκη και κ. Λυρώνη αντίστοιχα, ο Δήμαρχος καταλήγει: “Και τα δύο ιατρεία εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό κατοίκων, συνεπώς η μη λειτουργία τους θα προκαλέσει πολλαπλάσια προβλήματα στους χρήστες και τους εν δυνάμει χρήστες πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

Παρακαλούμε όπως έχουμε άμεση ανταπόκριση σας για τη στελέχωση των Π.Ι. προκειμένου να έχουν το ελάχιστο επίπεδο παροχής υγείας οι συμπολίτες μας. Ευελπιστούμε ότι θα δείξετε την ελάχιστη κατανόηση στα επανειλημμένα διαβήματα μας,περιμένοντας την άμεση ενεργοποίηση σας και όχι να αδρανούμε σε θέματα υγείας που θα πρέπει να είναι πρωτεύουσα υποχρέωση της πολιτείας. Όπως αντιλαμβάνεστε, η μη ανταπόκρισή σας στα επανειλημμένα διαβήματα μας, κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί ως αδιαφορία για τα προβλήματα των Δημοτών μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook