Είναι νέοι, ταλαντούχοι, πολλά υποσχόμενοι και έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. 
Το βασικότερο κοινό, έγκειται στο γεγονός ότι όλοι τους είναι κάτω των 40 ετών και είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. 
Κάποιοι από αυτούς, υπήρξαν απλά τυχεροί καθώς είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών και άλλοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν με εφόδια τις γνώσεις και το πείσμα τους.

Αυτή είναι η λίστα με τους 10 πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο κάτω των 40: 

10. Ayman Hariri


\"\"

O Αϊμάν Χαρίρι γεννήθηκε μέσα σε 1,35 δισ. δολάρια πλούτο. Ο 34χρονος είναι γιος του εκλιπόντος πρωθυπουργού του Λιβάνου, Ραφίκ Χαρίρι. Είναι επίσης ένας από τους ηγέτες που εμπλέκονται στη λειτουργία της Saudi Oger, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στη Μέση Ανατολή. Πριν κληρονομήσει την περιουσία από τον πατέρα του, ο Ayman συνεργάστηκε με την Oger Telecom, ένα μεγάλο πάροχο τηλεπικοινωνιών στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.


9. Yvonne Bauer

\"\"


Με περιουσία άνω των 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων, η Yvonne Bauer έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής της καθώς είναι κόρη του παγκοσμίου φήμης εκδότη, Heinz Bauer. Η 37χρονη δισεκατομμυριούχος διευθύνει τώρα τη γερμανική εταιρεία μέσων ενημέρωσης Bauer Media Group και είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο. Αυτή είναι μια 5η γενιά εκδοτών στην Bauer Media Group.


8. Huiyan Yang

\"\"

Η Huiyan Yang είναι μια από τους πλουσιότερους ανθρώπους, όχι μόνο στην Κίνα, αλλά στον κόσμο. Η περιουσία αυτής της δισεκατομμυριούχου εκτιμάται στα 5,7 εκατομμύρια δολάρια. Η Yang έκανε δισεκατομμύρια καθώς είναι η κόρη του ιδρυτή της ανάπτυξης ακινήτων Country Garden Holdings. Μόλις 31 χρονών και είναι η κύρια μέτοχος της εταιρείας.


7. Sean Parker


\"\"

Στην ηλικία των 31, ο Sean Parker έγινε ο πρώτος πρόεδρος της μεγαλύτερης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, γνωστή ως Facebook. Επίσης, συν-ίδρυσε την υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων Napster. Ο 34χρονος είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στον κόσμο, με περιουσία 2,1 δισ. δολ.


6. Scott Duncan


\"\"

Με εκτιμώμενη περιουσία 5,5 δισ. δολ., ο Scott Duncan είναι εύκολα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο Duncan, είναι 30 ετών, κέρδισε τα δισεκατομμύρια του κληρονομώντας τα από την οικογενειακή περιουσία. Ο αείμνηστος πατέρας του, Dan Duncan, ήταν επιχειρηματίας αγωγού ενέργειας και κατέχει την Enterprise Products Partners. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα πάνω από 50.000 μίλια φυσικού αερίου, πετρελαίου και πετροχημικών αγωγών.


5. Dustin Moskovitz


\"\"

Ο Dustin Moskovitz, 29 χρονών, συν-ίδρυσε το Facebook, μαζί με τον Mark Zuckerberg. Φεύγοντας από το Facebook το 2008, ο μηχανικός υπολογιστής πήρε 3,8 δισ. δολ. και πήγε για να αναπτύξει την Asana, μια κινητή εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να επιτρέψει την ομαδική εργασία, χωρίς e-mail. Παρά τον τεράστιο πλούτο του, ο Moskovitz συνεχίζει να ζει έναν μέτριο τρόπο ζωής.


4. Albert Maria Lamoral Miguel Johannes Prinz von Gabriel Thurn und Taxis


\"\"

Στην ηλικία των 8, αυτός ο Γερμανός αριστοκράτης ήταν αναμενόμενο ότι θα κληρονομήσει μία από τις μεγαλύτερες περιουσίες του κόσμου. Τώρα στα 29, ο Albert Maria Lamoral Miguel Johannes Prinz von Gabriel Thurn und Taxis είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με εκτιμώμενη περιουσία 1,5 δισ. δολ.


3. Julio Mario Santo Domingo Pumarejo


\"\"

Όντας ο μεγαλύτερος γιος του αείμνηστου βασιλιά μπύρας της Κολομβίας, Julio Mario Santo Domingo Pumarejo, κατέχει 11,7 δισ. δολάρια περιουσία. Ο Davila, 36 χρόνων, ακόμα, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης και είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Νέας Υόρκης με βάση το συμβουλευτικό της επιχείρησης επενδύσεων.


2. Mark Zuckerberg


\"\"

Φυσικά, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας social media στον κόσμο δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη λίστα. Ο Mark Zuckerberg, 28 χρονών, δεν είναι μόνο ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο με περιουσία 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά θεωρείται επίσης ένας από τους πλέον σημαίνοντες.


1. Larry Page

\"\"


Ο Larry Page, 39 ετών, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Έχοντας περιουσία 23 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Page έγινε διάσημος και πάμπλουτος με τη διάσημη μηχανή αναζήτησης, Google.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook