Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Κισσαμικός επικράτησε στο πρώτο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας με 2-0 της ομάδας Κ20 του Πλατανιά.
Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είχε την ευκαιρία για δοκιμές, αφού χρησιμοποίησε συνολικά 24 ποδοσφαιριστές. 
Το θετικό για τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική ότι και τα δύο γκολ τα πέτυχαν οι επιθετικοί του. Πρώτη εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι έκαναν οι Αλέξης Σελινιωτάκης και Δημήτρης Σουμπασάκης (φωτ.), για τον οποίο απομένει μόνο η ανακοίνωση. Αντίθετα παρελθόν για την ομάδα αποτελούν οι Βαρούχας, Μπινιχάκης.
Στο πρώτο ημίχρονο \”σεφτέ\” στα γκολ προετοιμασίας έκανε ο Πέντσας με πλασέ από εξαιρετική \”ασίστ\” του Λώττα (30\’), ενώ στο 77\’ από μπαλιά \”πάρε-βάλε\” του Μπάτζιο ο Στεφανίδης με ασύλληπτο πλασέ έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης \”σημάδεψε\” με \”λόμπα\” το δοκάρι στο 82\’. 
Δύο καλά σουτ του Κρασουδάκη που για λίγο δεν βρήκαν θέση είχε η Κ20 του Πλατανιά, που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες την προετοιμασία της με αρκετά νέα πρόσωπα.
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Κασωτάκης (από ΑΟΑΝ), Βολονάκης (από Κ20 Ολυμπιακού), Ντόι (από Κριτσά), Κελέση (από Ιωνία 2000), Φερζάι (από Κ17 Εργοτέλη), Παναγιωτίδη (από Θεσσαλονίκη), ενώ \”τσεκάρεται\” ο Ματαραγκάσι από Άρη Ρεθύμνου.
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (46\’ Πενταράκης, 67\’ Πετράκης), Λευτ. Κομπογεννητάκης (77\’ Μπέκας), Σπαθάρας (46\’ Κωνσταντόπουλος), Ζαχ. Κομπογεννητάκης (46\’ Καρβουνιάρης), Τσερκέζος (67\’ Κουλακάρης), Κιπτίου (62\’ Κοκάκης), Μποτωνάκης (59\’ Σελινιωτάκης), Ενκάμγκα (46\’ Σουμπασάκης, 79\’ Σεϊτανίδης), Πασιαλής (57\’ Μαυρουδής), Λώττας (57\’ Μπάτζιο), Πέντσας (46\’ Στεφανίδης). 
Πλατανιάς Κ20 (Νίκος Μαναρώλης): Κασωτάκης (70\’ Κουράκης), Βολονάκης, Στεφανίδης, Τσίτας, Νικηφόρος, Κοντορινάκης, Κοκκινάκης, Πατρικάκης, Ζίκο, Γιουρουκάκης, Παπαδάκης. 
Στο β\’ αγωνίστηκαν και οι: Δημητρίου, Κελάκης, Κρασουδάκης, Γαλανίδης, Σκούρτης, Κολομπάκης, Λιάσκας, Ματαραγκάσι, Ντόι, Ψυλλάκης, Λαφαζάνης, Κελέση, Παναγιωτίδης, Φερζάι.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook