Οι άνθρωποι συχνά σκαρφίζονται διάφορες τρομακτικές ιστορίες, τι γίνεται όμως αν κάποιος πέθανε στο σπίτι σου, θα ήθελες να το μάθεις;

Μια νέα ιστοσελίδα «γεννήθηκε» στην Αμερική, όπου ένοικοι και ιδιοκτήτες σπιτιών μπορούν να δουν αν το σπίτι τους έχει ιστορικό… στην άλλη ζωή.

Το site Diedinhouse.com επιτρέπει στους ενοίκους να εισάγουν την διεύθυνση του σπιτιού τους και να ανακαλύψουν αν κάποιος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι τους.

Οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις και ενημερώνονται για τους ανθρώπους που έμεναν παλιά στην ίδια κατοικία και για το αν ζουν ή αν έχουν πεθάνει. Αν είναι νεκροί και υπάρχουν τα διαθέσιμα στοιχεία, τότε θα μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου καθώς και πότε απεβίωσαν. Η υπηρεσία κοστίζει περίπου 12 δολάρια.

Η ιστοσελίδα έχει ήδη πάνω από 118 εκατομμύρια στοιχεία και αναμένεται να αποκτήσει κι άλλα τα επόμενα χρόνια. Διαθέτει, μάλιστα, και στοιχεία από το 1800, ενώ τα περισσότερα είναι από την δεκαετία του 80.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε χαρακτηριστικά ένα παράδειγμα για το πόσο χρήσιμο ήταν το site, όταν μια ηλικιωμένη βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ με serial killer ανακάλυψε ότι το σπίτι της ήταν η κατοικία του δολοφόνου.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook