Ο Μπιλ Γκέιτς αποδέχθηκε την πρόκληση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να λάβει μέρος στο Bucket Challenge, που απαιτεί από όποιον συμμετέχει να ρίξει έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι του, αλλά αποφάσισε να το κάνει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, κάνοντας τον Mr Facebook να φάει τη σκόνη του.

Οι πρωταγωνιστές που έχουν πάρει μέχρι στιγμής μέρος στο Bucker Challenge σήκωναν τον κουβά και απλά τον έριχναν στο κεφάλι τους, ο ιδρυτής της Microsoft πήγε ένα βήμα μπροστά και έφτιαξε ολόκληρη κατασκευή για να «μπουγελωθεί» χωρίς κόπο και μόνο με το τράβηγμα ενός σκοινιού.

Ο Γκέιτς, που ανέβασε το βίντεο στο προσωπικό του blog, εμφανίζεται αρχικά να αποδέχεται την πρόκληση και στη συνέχεια να λέει ότι «εγώ θα το κάνω καλύτερα» ξεκινώντας να σχεδιάζει τον μηχανισμό, τον οποίο μάλιστα φαίνεται να κατασκευάζει μόνος του.

Λίγο πριν μπουγελωθεί ο Γκέιτς προκάλεσε άλλους τρεις ανθρώπους: Τον Έλον Μασκ της εταιρείας SpaceX, τον οικοδεσπότη του American Idol Ράιαν Σίκρεστ και τον επιμελητή των συνεδρίων TED Κρις Σάντερσον.

«Έχετε 24 ώρες – Καλή σας τύχη» λέει ο Γκειτς κλείνοντας το διάρκειας 90 δευτερολέπτων βίντεο με το νερό να τον λούζει

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook