Τις κινήσεις του για ενδυνάμωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν συνέχισε ο Σ.Φ.Π. Χανίων.
Η Χανιώτικη ομάδα έκανε ακόμα μία σημαντική μεταγραφή με την απόκτηση του Νίκου Δεληπρίμη, ενώ προχώρησε και στη μεταγραφή του ταλαντούχου Θοδωρή Παπαγεωργίου.
Παράλληλα επέστρεψε μετά από μία σεζόν στον ΟΠΕΡ ο Μανόλης Κουτρουμπάκης.
Οι ανακοινώσεις:

«Μία ακόμη δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας. Για την επόμενη σαιζόν ο Νίκος Δεληπρίμης θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Σ.Φ.Π. Χανίων. Ο 24χρόνος πρώην αθλητής του Οδυσσέα Αμαρουσίου, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται σαν ακραίος και διαγώνιος. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, έπειτα αγωνίσθηκε στην Κηφισιά, στον Μίλωνα και επέστρεψε στην Κηφισιά το 2011, ενώ το 2013 έπαιξε στον Οδυσσέα Αμαρουσίου.
Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
Στην ομάδα του Σ.Φ.Π. Χανιά επέστρεψε ο Μανόλης Κουτρουμπάκης. Ο επί σειρά ετών κεντρικός της ομάδας μας, που την περασμένη σαιζόν αγωνίσθηκε στον Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου, από φέτος θα φοράει ξανά τα χρώματα της ομάδας μας.
Καλωσορίζουμε τον Μανόλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
Ένας ακόμη αθλητής προστέθηκε στο δυναμικό του Σ.Φ.Π.Χανιά. Ο λόγος για τον Θοδωρή Παπαγεωργίου που αγωνιζόταν στον Πανελλήνιο Γ.Σ. Ο Θοδωρής κατάγεται από το Άργος και είναι φοιτητής του Τ.Ε.Ι.,  γεννήθηκε το 1995 και αγωνίζεται ως διαγώνιος και ακραίος.
Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook