Αφού γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο διασχίζοντας το φαράγγι της Σαμαριάς μαζί με την κόρη του Δάφνη, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε οικογενειακώς στο Μαράθι για να δροσιστεί και να περάσει όμορφες στιγμές μαζί με τον πατέρα του.

Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην αποτελούν καλοκαιρινή "είδηση" τα μακροβούτια του 96χρονου πρώην Πρωθυπουργού, αλλά η συνήθεια της επίσκεψης στο Μαράθι και κουβεντούλας με παλιούς φίλους συνοδεία μεζέδων όπως φαίνεται τηρείται με χαρά απο τον επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ.

"Για τσικουδιές μετά το μπάνιο στο όμορφο Μαράθι της Κρήτης" , έγραψε ως λεζάντα στην φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα στην σελίδα του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χθες ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υλοποίησε το σχέδιό του να διασχίσει το φαράγγι της Σαμαριάς και μάλιστα μαζί με την κόρη του Δάφνη.«Πρώτο πέρασμα της Σαμαριάς για τη Δάφνη! Χρόνια πολλά!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Κ.Μητσοτάκης, δείχνοντας πως απολαμβάνει τις ήρεμες οικογενειακές διακοπές στα Χανιά, πριν τις πρώτες "καταιγίδες" του Φθινοπώρου.