Μετά το κινηματοθεατρο ΑΣΤΟΡΙΑ που ετυχε τεράστιας επιτυχίας τώρα σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου στο κηποθεάτρο Μ. Χατζιδάκις.
Μέτα την παραγωγή που περιόδευσε πέρσι- καλοκαίρι 2013 ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ και έτυχε τεράστιας επιτυχίας παρακολουθώντας την παράσταση περισσότερα από 30.000 άτομα, η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου, πάλι κοντά σας .
Η «Μύγα Τσετσε» είναι μια κλασική φάρσα που διασκεύασαν με το μοναδικό , προσωπικό τους τρόπο ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.
Τρία παράνομα ζευγάρια δίνουν ραντεβού στο ίδιο διαμέρισμα την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα. Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν, αποκρύπτουν και αποκαλύπτουν διαδοχικώς μυστικά και ψέματα και δημιουργούν ένα κρεσέντο παρεξηγήσεων που οδηγεί τους εννιά χαρακτήρες- πιόνια του έργου στον παροξυσμό. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου αποφάσισαν φέτος να μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας, γιατί όπως και οι ίδιοι τονίζουν «δεν χρειάζεται ιδεολογική κάλυψη για να γελάσουμε. Εξ άλλου από όλα τα ζωντανά της γης μόνο ένα γελάει. Ο άνθρωπος»

Η μαεστρία των διαλόγων των συγγραφέων παντρεμένη, με το τεράστιο ταλέντο και την αυθεντικότητα κάποιων ηθοποιών της εποχής, άφησαν πίσω τους την πιο αξιόπιστη καταγραφή της ελληνικής κοινωνίας που διαθέτουμε.»
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος 10 ευρώ., Φοιτητικό-κάρτα ανεργίας, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, εκπτωτικό κουπόνι 8 ευρώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook