Kατά 50% έχει μειωθεί συγκριτικά με πέρυσι ο αριθμός των μαθητευόμενων μαγείρων στη Γερμανία.

Οι γερμανικές επιχειρήσεις ψάχνουν με τα κυάλια για μαθητευόμενους μάγειρες, που θα μπορούσαν να εντρυφίσουν στην τέχνη της μαγειρικής. 

Μιλώντας στο ενημερωτικό δίκτυο N-TV, ο πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Μαγείρων (VKD) Αντρέας Μπέκερ επεσήμανε ότι πολλές ξενοδοχειακές μονάδες ή επιχειρήσεις γαστρονομίας δεν μπορούν να στελεχώσουν τις θέσεις μαθητείας για νέους μαγείρους που είναι διατεθειμένες να προσφέρουν. Τα τελευταία χρόνια μόλις 23.000 νέοι έχουν δείξει σχετικό ενδιαφέρον, ενώ πριν από επτά χρόνια ο αριθμός των εκπαιδευόμενων σε όλη τη Γερμανία ήταν σχεδόν διπλάσιος. 

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/376376/sth-germania-psaxnoyn-mageires-me-ta-kyalia#ixzz3Aa8W0wNzά 50% έχει μειωθεί συγκριτικά με πέρυσι ο αριθμός των μαθητευόμενων μαγείρων στη Γερμανία.

Οι γερμανικές επιχειρήσεις ψάχνουν με τα κυάλια για μαθητευόμενους μάγειρες, που θα μπορούσαν να εντρυφίσουν στην τέχνη της μαγειρικής. 
Μιλώντας στο ενημερωτικό δίκτυο N-TV, ο πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Μαγείρων (VKD) Αντρέας Μπέκερ επεσήμανε ότι πολλές ξενοδοχειακές μονάδες ή επιχειρήσεις γαστρονομίας δεν μπορούν να στελεχώσουν τις θέσεις μαθητείας για νέους μαγείρους που είναι διατεθειμένες να προσφέρουν.

Τα τελευταία χρόνια μόλις 23.000 νέοι έχουν δείξει σχετικό ενδιαφέρον, ενώ πριν από επτά χρόνια ο αριθμός των εκπαιδευόμενων σε όλη τη Γερμανία ήταν σχεδόν διπλάσιος. 

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook