Για τις ανασφάλειες που έχει μίλησε η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, ενώ τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει νιώσει την ανάγκη να πάει σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.
«Όταν ήμουν πιο άπειρη και με διάφορα προβλήματα δικά μου σε σχέση με την έκθεση, που δεν τα είχα λύσει, είχα πάθει κάποιες κρίσεις πανικού στη σκηνή, αλλά πλέον έχει πάρα πολλά χρόνια να μου συμβεί» τόνισε στο In Style.
«Έχω ακόμα πολλές ανασφάλειες, απλά έχω αποφασίσει να μην τους δίνω τόση σημασία. Υπάρχει ακόμα αυτή η φωνή μέσα μου που φωνάζει \”όχι, δεν μπορείς να το κάνεις\” και με μπλοκάρει, αλλά την έχω αποδεχτεί και, όταν την ακούω, δεν της δίνω σημασία» λέει. 
«Δεν έχω πάει σε ψυχολόγο ακόμα, γιατί δεν έχω νιώσει την ανάγκη. Πλέον πηγαίνουν σχεδόν όλοι και θεωρείται πως, αν δεν το κάνεις, δεν ασχολείσαι με τον εαυτό σου, αλλά εμένα δεν μου έχει βγει. Νομίζω ότι στον ψυχολόγο σε οδηγεί κάποια στιγμή η ζωή, αν νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς μια σοβαρή κατάσταση. Δεν πας όπως πας στο κομμωτήριο και βάφεις μαλλιά ή όπως επισκέπτεσαι μια αισθητικό, γιατί το βλέπουμε γύρω μας και αυτό. Εγώ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τα έχω καταφέρει. Αλλά μπροστά είναι τα δύσκολα» είπε.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook