Σήμερα στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο Louis Aura της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Louis Cruises.

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 895 επιβάτες και 315 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 17:00 προερχόμενο από την Λεμεσό Κύπρου και θα αναχωρήσει στις 23:00 με προορισμό το Ναύπλιο.

Πρόκειται για την πρώτη άφιξη της εταιρείας διαχείρισης Louis Cruises στο λιμάνι της Σούδας, γεγονός που επιβεβαιώνει την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση νέων εταιρειών κρουαζιέρας στο Λιμάνι της Σούδας και στον προορισμό των Χανίων.

Το κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των κλασσικών κρουαζιερόπλοιων, είχε ναυπηγηθεί για λογαριασμό της Norwegian Cruise Line και από το 2005 μέχρι σήμερα το διαχειρίζεται η εταιρεία Louis Cruises. Έχει ανακαινισθεί προσφάτως και προσφέρει κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο τους καλοκαιρινούς μήνες που απευθύνονται κυρίως στην αγορά της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων κ. Κώστας Μπροκαλάκης συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον Πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου και επέδωσε αναμνηστική πλακέτα μαζί με ενημερωτικό υλικό και βιβλία για τα Χανιά, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για την πορεία των προγραμματισμών έργων και παρεμβάσεων στη χερσαία ζώνη του Λιμένα της Σούδας.

\"\"

Ο πλοίαρχος με την σειρά του ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τα χαρακτηριστικά του Λιμένα της Σούδας που διασφαλίζουν την ασφαλή και χωρίς προβλήματα προσέγγιση, όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην χερσαία ζώνη του λιμένα.

\"Photo

\"Photo

\"Photo

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook