Συγκλονίζει το έγκλημα με τον 39χρονο στο Άστρος Κυνουρίας καθώς, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από την αστυνομία, άμεση εμπλοκή στην υπόθεση της προσπάθειας συγκάλυψής του είχαν, πέρα από τον πατέρα του θύματος που πάτησε τη σκανδάλη, η μητέρα, ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του θύματος (δείτε εδώ) οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

\"Στον

Το έγκλημα, το οποίο αποδίδεται σε οικονομικές διαφορές και διαπράχθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, επιχειρήθηκε να μείνει μυστικό.

Μετά τη δολοφονία του γιού του με δίκαννο όπλο (με τρεις πυροβολισμούς), ο 75χρονος δράστης προσέτρεξε για βοήθεια στον 71χρονο αδερφό του, θείο του θύματος.

Έβαλαν το πτώμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και πήγαν σε ερημική τοποθεσία, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το σπίτι, όπου το πυρπόλησαν προκειμένου να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Από εκεί τους μετέφερε πίσω στο σπίτι, ο 53χρονος γαμπρός του δράστη. Στο σπίτι, η 67χρονη μητέρα του θύματος, μαζί με την 70χρονη σύζυγο του αδερφού του δράστη, καθάρισαν όλη την αυλή, προκειμένου να εξαφανίσουν στοιχεία του εγκλήματος.

\"Στον
Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν αρχικά την ταυτότητα του θύματος, είχαν στρέψει αμέσως τις έρευνες στο συγγενικό περιβάλλον του.

Όταν αυτά τα ενοχοποιητικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στον 75χρονο, κατά την εξέτασή του, ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικογενειακές διαφορές.

\"Στον
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις Έλληνες και συγκεκριμένα, η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος (αδερφός του πατέρα), η 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος). Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριελήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

\"Στον
Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, καθώς και οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος που είχαν βγάλει, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο της οικίας του δράστη.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook