Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο πρώτο του φιλικό στα Περιβόλια ο Α.Ο. Χανιά, απέναντι στον Εργοτέλη.
Η Χανιώτικη ομάδα μετά το τελικό 1-1 κέρδισε το χειροκρότημα των 1.500 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο για να πάρουν μία… γεύση από την ομάδα που \”χτίζεται\” για το νέο πρωτάθλημα της Football League.
Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά ο ΑΟΧ ήταν αρκετά επικίνδυνος, ενώ στο δεύτερο ο Εργοτέλης μπορούσε να είχε \”καθαρίσει\” το παιχνίδι. 

O Σούλης Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να \”τσεκάρει\” τον Σκοπιανό διεθνή μπακ Λαζαρέφσκι και τον Βραζιλιάνο Ντο Κάρμο.

Στο 51\’ ο Χαντί άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που ρίχνονται στη… μάχη της Super League την Δευτέρα 25 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στο 54\’ ο Παμλίδης \”σημάδεψε\” το δοκάρι, με τον ΑΟΧ να φτάνει στην ισοφάριση με πέναλτι του Πάγκαλου στο 70\’. Νέο δοκάρι για τον Εργοτέλη είχε ο Κοζορώνης στο 81\’.
Α.Ο. Χανιά: Ρίζος, Παγώνης, Κοντέων, Γκότοβος, Μανωλάς (46’ Εσόνο), Σιλιγαρδάκης (46’ Γκούμας), Καμινιώτης (86’ Ταταράκης), Καραγιάννης (46’ Οικονομόπουλος), Καραλής (63’ Λαζαρέφσκι), Πάγκαλος (76’ Νύκταρης), Ντο Κάρμο (46’ Γουέλκαμ).
Εργοτέλης: Σέρνι (68’ Καβουσάκης), Πίτσος (46’ Λυκογιάννης), Ρέντζας (46’ Τζανακάκης), Γιοβάνοβιτς, Στράους (53’ Καζναφέρης), Μέγι, Κοζορώνης (84’ Στογιάνοβιτς), Άλαν (55’ Χαλκιαδάκης), Χαντί (68’ Μπουρσέλης), Γιουσούφ (80’ Κούτρης), Δωματάς (46’ Παμλίδης)
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook