Σε μία εκδήλωση που έγινε σε πρότυπα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών ο Κισσαμικός παρουσίασε το νέο του σήμα, το οποίο συνεχίζει να έχει σημείο αναφοράς το δελφίνι, με τη διαφορά ότι αυτό πλέον έγινε πιο μεγάλο και εντυπωσιακό.
\"\"
Την παρουσίαση στην εξέδρα της παραλίας Τελωνείου, όπου γίνονται οι εκδηλώσεις για τον \”7ο Κισσαμίτικο Αύγουστο\”, έκανε η σχεδιάστρια του νέου λογότυπου Αντωνία Σκαράκη, που καθήλωσε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό \”παρών\” στην εκδήλωση. 
\"\"
Η κ. Σκαράκη τόνισε ότι το σήμα δεν άλλαξε αλλά εξελίχθηκε, ενώ ο πρόεδρος του Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης ανέφερε ότι πλέον η ομάδα έχει γυρίσει σελίδα.
\"\"
Η επίσημη ενημέρωση:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός παρουσίασε το νέο σήμα του, στο οποίο πλέον είναι μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό το δελφίνι, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς της ομάδας μας και του τόπου μας.

Η παρουσίαση έγινε, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον «7ο Κισσαμίτικο Αύγουστο», από την σχεδιάστρια του νέου λογότυπου Αντωνία Σκαράκη.

Όπως ανέφερε η κ. Σκαράκη: «Δεν αλλάζουμε σήμα, το εξελίξαμε. Τιμούμε την ιστορία του Συλλόγου και όσων έχουν προσφέρει σε αυτόν. Σήμερα βρισκόμαστε και εμείς εδώ στον ιστορικό Κισσαμικό και προσπαθούμε να συμβάλλουμε με ήθος, ταπεινότητα αλλά και υψηλούς στόχους στην εξέλιξη της ομάδας».

Παράλληλα παρουσίασε την μασκότ «Δελφίνος», που ήδη κυκλοφορεί σε t-shirts για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Κισσαμικού, καθώς και το σύνθημα «ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!», που σηματοδοτεί τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει ο Κισσαμικός, εκπροσωπώντας από την περασμένη σεζόν, όχι μόνο την Κίσσαμο και τα Χανιά, αλλά και γενικότερα την Κρήτη στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου μας Αντώνη Ροκάκη, που τόνισε ότι η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα και κοιτάζει μπροστά, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της Ακαδημίας και στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας, που εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για την εξέλιξη του \”δελφινιού\”.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook