Τις σοκαριστικές φωτογραφίες ενός 28χρονου Ιρανού που ζει στην Ελλάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο και δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μόνο και μόνο επειδή είναι από το Ιράν δημοσιεύει το vice.gr

Ο Ασχάν Νατζάφι δέχθηκε συνολικά 12 μαχαιριές με τους γιατρούς να του κάνουν 60 ράμματα για να αντιμετωπίσουν τις πληγές τους.

Η περιγραφή του για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου στην οδό Κερκίνης στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι συγκλονιστική. 

\"\"

\"\"

\"\"

«Ήρθε ένα μηχανάκι που ήταν πάνω του τρεις άντρες γύρω στα 28-30 και με ρώτησαν από που είμαι. Κατάλαβα την ερώτηση γιατί κάθε μέρα με σταματάει η αστυνομία και με ρωτάει το ίδιο πράγμα. Τους είπα \”από το Ιράν\”. Τότε οι δύο από τους τρεις κατέβηκαν από το μηχανάκι και μου έδωσαν δύο μπουνιές. Ο άλλος είχε μείνει πάνω στο μηχανάκι. Ένας καθόταν πάνω στην κοιλιά μου κι ο άλλος με χτυπούσε. Ο ένας ήταν πολύ ψηλός και δυνατός, ο άλλος πιο μικρόσωμος. Μετά ξεκίνησαν να με χτυπούν με το μαχαίρι. Με χτύπησαν πάρα πολύ κι όταν κατάλαβα ότι θέλουν να με σκοτώσουν έβαλα το χέρι μου στο λαιμό και στο πρόσωπο. Αυτός που ήταν πάνω στο μηχανάκι έλεγε \”πάμε, πάμε\”. Όλο αυτό κράτησε 1 λεπτό και μετά έφυγαν. Δεν ήταν κλέφτες. Είχα πάνω μου λεφτά και κινητό αλλά δεν μου πήραν τίποτα».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Περιγράφοντας αυτούς που του επιτέθηκαν λέει: «Είδα τα πρόσωπά τους κανονικά, δεν φορούσαν κουκούλα.  Οι δύο από αυτούς φορούσαν μαύρη μπλούζα και  μαύρο παντελόνι και ήταν ξυρισμένοι. Δεν πρόλαβα να δω κάτι άλλο, αλλά μπορώ να τους αναγνωρίσω».

Όπως λέει το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο του επιτέθηκαν μοιάζει με αυτό που κόβουμε τις μοκέτες. «Ο μεγαλόσωμος με μαχαίρωσε λες και είμαι αρνί. Αν δεν κρατούσα το λαιμό μου δεν θα ήμουν ζωντανός τώρα».

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook