Πέρα από τις \”ηχηρές\” μεταγραφές το ΙΝΚΑ συνέχισε την ενίσχυσή του και με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που έχουν σχεδόν κοινή πορεία στο ποδόσφαιρο.
Στους \”νεοφώτιστους\” της Α\’ ΕΠΣΧ θα αγωνιστούν ξανά οι Λέντι Σάμπα (αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον ΑΟΧ) και Βασίλης Σταθινάκης (επέστρεψε από ΑΟΧ), ενώ με τη… βούλα παίκτης της ομάδας είναι και ο Ανδρέας Νικολακάκης. 

\"\"
Πρόκειται για παιδιά που είχαν συνυπάρξει σε νεαρή ηλικία στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας (ο Σάμπα προερχόμενος από Νέους Χανίων και ο Σταθινάκης από την Παλαιόχωρα) και που τη σεζόν 2009-2010 πανηγύρισαν το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Π.Σ.Χ. με τη φανέλα του ΑΟΔΑ, τον Νικολακάκη αρχηγό της ομάδας και προπονητή τον Μανώλη Μπασιά.

\"\"

Την επόμενη σεζόν Νικολακάκης, Σταθινάκης ήταν φιναλίστ με την ομάδα Παίδων του Α.Ο. Χανιά, ενώ ο Σάμπα βρέθηκε στην πρώτη ομάδα του ΔΑΑΟΧ. 
Την περίοδο 2011-12 (από τον Ιανουάριο) Σταθινάκης (ως αρχηγός της κυπελλούχου ομάδας Παίδων), Σάμπα (από τον ΔΑΑΟΧ) ήταν στον ΑΟΧ και ο Νικολακάκης στη Δόξα Παχιανών, όπου έμεινε και τη σεζόν 2012-2013. 

\"\"\"\"

Σταθινάκης, Σάμπα τον Ιανουάριο του 2013 από τον ΑΟΧ παραχωρήθηκαν στο ΙΝΚΑ, για να γυρίσουν και πάλι στους \”μπλε\” το περασμένο καλοκαίρι, όπου ήταν βασικότατα μέλη (ο Σάμπα και εκ των αρχηγών) της ομάδας Κ19 στο πρωτάθλημα Football League και που θα είχαν στεφθεί πρωταθλητές αν δεν είχαν γίνει… ομορφιές στο Πανηλειακός-Αχαρναϊκός.

\"\"


O Νικολακάκης, που την περίοδο που έπαιζε στη Δόξα δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Κ20 του ΟΦΗ αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή του εξαιτίας άλλων λόγων, την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Α2 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Ατρόμητου Επισκοπής.

\"\"

Ένας άλλος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που απομένουν τα τυπικά για να γίνει παίκτης της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ είναι ο Βασίλης Ρικουνάκης από το Βέλγιο, που είχε δοκιμαστεί σε Πλατανιά, Κισσαμικό πριν από δύο σεζόν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook