Οι φήμες ήθελαν τον Νίκο Μουτσινά εκτός από την εμφάνισή του στην σειρά του «Αnt1» «Τρίχες», να παρουσιάζει και εκπομπή στον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα την εκπομπή \”Εκατομμυριούχο\”.

Τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός όσο και ο παρουσιαστής πότε δεν επιβεβαίωσαν τις φήμες, τηρούσαν σιγή ιχθύος!

Δεν προλάβαμε σήμερα να γράψουμε για την εκπομπή που ακούγονταν ότι θα παρουσιάσει ο Νίκος και έσκασε η είδηση το τέλος της συνεργασίας του από το σταθμό. Τι συνέβη και χάλασε αυτή η συνεργασία;

Σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μελά, ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει αρκετές συναντήσεις με τα στελέχη του ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει αρχικά τον \”Πιο αδύναμο κρίκο\”, το τηλεπαιχνίδι που ήθελε να παρουσιάσει και στον Alpha. Ενώ λοιπόν φαινόταν πως οι συναντήσεις πήγαιναν καλά, τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να βγάλουν στον αέρα το παιχνίδι \”Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος\”.

\”Ο \”Κρίκος\” αποδείχτηκε… αδύναμος για το πρόγραμμα και αντίστοιχα και ο Μουτσινάς αποδείχτηκε… αδύναμος για τον \”Εκατομμυριούχο\”\” αναφέρει ο Μελάς.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το \”Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος\” θα βγει από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ αλλά με άλλον παρουσιαστή!

gossiptv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook