Σε μια βραδιά με Nu Jazz & Bossa Nova, Funky Soulful Jazz και Electro Afro Latin Grooves ακούσματα, θα μας παρασύρουν την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, ώρα 21.00, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, οι DJs Σπύρος Σταρίδας και Μανούσος Μπουλουκάκης.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο και το bar του Μουσείου, προτείνοντας εκλεκτά cocktails που ανταποκρίνονται στο ύφος της βραδιάς. Παράλληλα στο βορινό deck του ΙΜΚ Café/bar, υπό τον ρυθμό των μουσικών επιλογών των DJs, θα προβάλλονται επιλεγμένα αποσπάσματα της έβδομης τέχνης σε ένα ελεύθερο-δημιουργικό κολάζ.

Όσοι επισκέπτες βρεθούν με αυτή την ευκαιρία στο Ιστορικό Μουσείο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό τους στους υπαίθριους χώρους του ΙΜΚ και να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς του χώρους με το μειωμένο εισιτήριο των 3€. Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος στη νέα περιοδική έκθεση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης Ο Δ. Θεοτοκόπουλος μεταξύ Βενετίας και Ρώμης (21.6-25.10.2014).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook