Στις 15 Αυγούστου υποτίθεται ότι η Alex Lancaster από τη Βρετανία θα ντύνονταν νυφούλα… αν ο αρραβωνιαστικός της δεν είχε πεθάνει.

Ή μάλλον, για την ακρίβεια, αν ο αρραβωνιαστικός της δεν είχε προσποιηθεί ότι έχει πεθάνει.

\"\"

Η 23χρονη Lancaster γνώρισε τον συνομήλικό της Tucker Blandford τον Αύγουστο του 2012 σε κολέγιο στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ και οι δυο τους ερωτεύτηκαν αμέσως.

\"\"

«Ηταν υπέροχος. Μου έφερνε κοσμήματα και γιορτάζαμε την επέτειό μας κάθε μήνα. Γνώρισα την οικογένειά του και με δέχτηκαν σαν κόρη τους» περιγράφει η κοπέλα τους πρώτους μήνες της σχέσης στην εφημερίδα Mirror.

\"\"

Μόλις η 23χρονη επέστρεψε στη Βρετανία και άφησε τον φίλο της στις ΗΠΑ, ο Blandford της πρότεινε να παντρευτούν. Η απάντηση βγήκε αβίαστα με ένα μεγάλο «ναι».

\"\"

Οι δυο τους μιλούσαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο και προετοίμαζαν το γάμο που θα γινόταν στο Κονέκτικατ. Η Lancaster αγόρασε φόρεμα, προσκλητήρια και έκλεισε εισιτήρια για τον Blandford ώστε να την επισκεφτεί στη Βρετανία.

Ολα όμως άλλαξαν λίγους μήνες μετά με ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του μέλλοντα γαμπρού.

«Μου είπε ότι ο Tucker έπαθε κατάθλιψη και ήθελε να αυτοκτονήσει γι αυτό έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Ολα είχαν τελειώσει. Δεν μπορούσα πια να αναπνεύσω!» εξομολογείται η κοπέλα.

Λίγο αργότερα η ίδια πήρε τηλέφωνο τη μαμά του αρραβωνιαστικού της και με έκπληξη διαπίστωσε ότι εκείνη δεν γνώριζε τίποτε για τον θάνατο του γιου της. Ωστόσο οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν όταν η μέλλουσα πεθερά της της αποκάλυψε ότι ο γιος της ήταν μια χαρά και ότι πρώτη φορά άκουγε για σχέδια γάμου.

Η Lancaster γρήγορα ανακάλυψε ότι το κέντρο όπου θα έκαναν τη δεξίωση δεν είχε ενοικιαστεί ποτέ και πως τα χρήματα που είχε στείλει είχαν κάνει φτερά. Τελικά ο Blandford της έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης και της έστειλε πίσω τα χρήματα που της χρωστούσε. Μίλησε δε και στη Daily Mail για να εξηγήσει τη συμπεριφορά του: «Είμαι ένας απαίσιος άνθρωπος. Δεν έπρεπε να προσποιηθώ ότι πέθανα αλλά δεν ήξερα πώς αλλιώς να τη γλιτώσω».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook