Ο 22χρονος Alfed Ajani από τη Βρετανία είχε πάρει το πτυχίο του στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ πριν μερικούς μήνες και άρχισε να ψάχνει για δουλειά. Ο νεαρός άντρας που εργαζόταν ως σερβιτόρος κατά τη διάρκεια των σπουδών του, απελπίστηκε όταν παρά τα 300 βιογραφικά που είχε στείλει δεν είχε πάρει καμιά απάντηση.

Την Τρίτη το πρωί ο 22χρονος άνεργος πτυχιούχος είχε μια πρωτότυπη ιδέα… Σηκώθηκε νωρίς και πήγε στον σιδηροδρομικό σταθμό «Βατερλό» του Λονδίνου, ο οποίος θεωρείται από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο Alfred κρατούσε μια πινακίδα στην οποία έγραφε ότι είναι πτυχιούχος μάρκετινγκ και διαφήμισης και ότι ζητά δουλειά.

\"\"

Όπως ο ίδιος δηλώνει στην αρχή περαστικοί και επιβάτες τον κοιτούσαν με απορία, αλλά μέσα σε δέκα λεπτά άρχισαν να τον πλησιάζουν και να συζητούν μαζί του. Κάποιος του πρόσφερε ένα φλιτζάνι τσάι και άλλοι του ευχήθηκαν «καλή τύχη». Ποιο ήταν όμως το αποτέλεσμα της πρωτότυπης ενέργειας του άνεργου πτυχιούχου;

\"\"

Μέχρι το απόγευμα της ίδιας μέρας ένας υποψήφιος εργοδότης τον είχε καλέσει για συνέντευξη προκειμένου να του δώσει δουλειά!

Κάποιος από τους περαστικούς ανέβασε στο Twitter φωτογραφία του νεαρού άντρα που αναζητά δουλειά με αυτό τον μοναδικό τρόπο και τα σχόλια των χρηστών ήταν όλα θετικά για τον Alfred. Ένας χρήστης έγραψε: «Αναμφίβολα αυτός θα έχει προτάσεις για δουλειά την στιγμή που άλλοι άνεργοι κάθονται στον καναπέ και γκρινιάζουν…».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook