Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΟ Χανιά μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από την κίνηση με επικεφαλής το Νότη Ψυλλάκη. Η αβεβαιότητα που υπάρχει πλέον στην ομάδα αλλά και οι καταστάσεις που οδήγησαν στην απόφαση αυτή την «ομάδα» του κ.Ψυλλάκη δεν έμειναν χωρίς σχόλιο από τους «Blue Boys».

Η αντίδραση του σύνδεσμου φιλάθλων του ΑΟΧ ήταν άμεση και αποτυπώνεται μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:

«Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων αλλά και του συνόλου του φίλαθλου κόσμου των Χανίων υπάρχει έντονη ανησυχία, προβληματισμός, δυσαρέσκεια και αγανάκτηση για όσα ειπώθηκαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου και αφορούσαν  το παρασκηνιακό \”πόλεμο\” που δέχτηκε η \”κίνηση Ψυλλάκη\” τις τελευταίες κρίσιμες ώρες με αποτέλεσμα την απόσυρση του ενδιαφέροντος της!

   Εμείς στη κίνηση αυτή βλέπαμε κι ακόμα βλέπουμε τη μόνη σοβαρή προοπτική για τον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ. Μία κίνηση οργανωμένη, ανιδιοτελή, με όραμα, με μεγάλη απήχηση στο κόσμο, πράγμα που αποδικνύουν άλλωστε οι αθρόες εγγραφές μελών σε μόλις 4 μέρες!! Είναι κρίμα κ άδικο όλοι αυτοί οι φιλάθλοι να απογοητευτούν.

  Βλέποντας όλη αυτή την οργάνωση και τη προοπτική που υπήρχε είμασταν απο τη πρώτη στιγμή δίπλα στη κίνηση αυτή ηθικά, αλλά και με εγγραφή μελών. Απαιτούμε όμως να μάθουμε τη πάσα αλήθεια και τα ονόματα που δεν αφήνουν την ομάδα να ορθοποδήσει και πράττουν υπογείως!

   Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις για περαιτέρω αντιδράσεις. Ελπίζουμε η σημερινή απόφαση να μην ειναι κ η τελεσίδικη!».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook