Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του και είπε ξεκάθαρα, στο περιθώριο του φιλικού του ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Α.Ο. Χανιά, ότι ο στόχος της ομάδας του είναι πρωταγωνιστικός.
Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε όμιλο Β\’ Εθνικής, αυτόν που συμμετέχουν οι ομάδες της Κρήτης με τις αθηναϊκές ομάδες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτές τις τέσσερις εβδομάδες με τα παιδιά. Μπορεί να κάναμε 15 μεταγραφές, να είναι μία καινούρια ομάδα στην ουσία, αλλά σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι έχουμε πετύχει στο μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών μας, για να μην πω σε όλο. Νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός, δεν το έχει κρύψει κανείς στην ομάδα. Μακάρι να τα καταφέρουμε, τουλάχιστον να σωθούμε γρήγορα, να το παλέψουμε, να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος, γιατί θεωρώ ότι ο δικός μας όμιλος, που θα παίξουν οι ομάδες της Κρήτης με τις ομάδες της Αθήνας, είναι καθαρά όμιλος Β’ Εθνικής. Να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος και αν είμαστε εμείς οι τυχεροί, γιατί όχι να το ευχαριστηθούμε και να το πανηγυρίσουμε στο τέλος.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook