Η ομολογία της 22χρονης Βρετανίδας που απειλεί να σφάξει αμερικανοιύς και βρετανούς πολίτες στο όνομα της τζιχάντ έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η 22χρονη βρετανίδα, γεννημένη στο Λονδίνο, Khadijah Dare, γνωστή στους τζιχαντιστές με το όνομα Muhajirah fi Sham (\”Μετανάστης στη Συρία\”) ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το \”όνειρό\” της να είναι η πρώτη βρετανίδα της τζιχάντ που θα αποκεφαλίσει Βρετανό ή αμερικανό πολίτη.


\"Η
Η 22χρονη Βρετανίδα

\"Ο
Ο Σουηδικής καταγωγής σύζυγός της
Οι μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι ασπάστηκε το Ισλάμ κάποια στιγμή το 2012, ενώ στη σελίδα της στο twitter ανεβάζει συχνά επιθετικά σχόλια και έχει στη ανεβάσει και φωτογραφία του γιού της να κρατάει ένα AK-47!
Η 22χρονη Βρετανή είναι παντρεμένη με έναν Σουηδό επίσης τζιχαντιστή, που αποκαλείται Abu Bakr.

Ο λογαριασμός της στο twitter δέχεται χιλιάδες σχόλια, και αν κάποιος δεν γνώριζε το παρελθόν και τα πιστεύω της, από τις φωτογραφίες που ανέβαζε θα νόμιζε ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα ευαίσθητη γυναίκα.

Φωτογραφίες από εντυπωσιακές τοποθεσίες και ηλιοβασίλεμα απέκρυπταν με μοναδικό τρόπο το πραγματικό της πρόσωπο.

Αυτό όμως που έκανε τρομακτική εντύπωση είναι η φωτογραφία που ίδια είχε αναρτήσει, και εμφάνιζε τον μόλις 4 ετών γιό της να κρατάει στα χέρια ένα πολυβόλο AK47!

\"Ο
Ο 4χρονος γιός της Βρετανίδας

Όπως αποκάλυψαν άνθρωποι που την γνώριζαν, όσο ζούσε στη Βρετανία, και πριν ακόμη ασπαστεί τον ισλαμισμό, μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για μία απλή κοπέλα, που είχε αδυναμία στα… εφαρμοστά τζιν, τις βόλτες και το… ποδόσφαιρο!

Εικάζεται ότι η 22χρονη ασπάστηκε τον ισλαμισμό το 2010, και βρέθηκε στη Συρία το 2012, έχοντας στο πλευρό της τον σουηδικής καταγωγής σύζυγό της, Abu Bakr, ο οποίος είναι μέλος σουνητικής ομάδας, γνωσ΄της ως Katiba al Muhajireen.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook