Η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντομαρί σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά παρουσιάζουν την Κυριακή 31 Αυγούστου
2014 στις 20:30 στην πλατεία του χωριού την μοναδική παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο Γίγαντας» από τον Χανιώτη Καραγκιοζοπαίχτη Νίκου Μπαζάκη

«Ο Καραγκιόζης και ο Γίγαντας»

Παράσταση βασισμένη σε λαϊκό ελληνικό παραμύθι. Στα παραμύθια που όλοι αγαπήσαμε, όπου μάγισσες, γίγαντες, δράκοι, παραμυθοκόρες χρωμάτιζαν και στόλιζαν τα παιδικά μας όνειρα.
Τα στοιχεία του λαϊκού παραμυθιού μπερδεύονται αρμονικά μέσα από τον Karaguz μπερντέ, που με την σπιρτάδα και το μπρίο των ηρώων μεταφέρουν το θεατή στη χώρα της φαντασίας εκεί που τα παιδιά δεν μεγαλώνουν και που οι μεγάλοι γίνονται παιδιά.

Η Εκδήλωση υλοποιείται στα πλαίσια της δράσης ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ 2014
Με την υποστήριξη του Προγράμματος Leader

Η δράση «Χωριά Με Φώτα Ανοιχτά» ξεκίνησε την άνοιξη του 2007 από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις κυρίως εκπαίδευσης και πολιτισμού αλλά και καταγραφής του πολιτιστικού αποθέματος.. Υλοποιείται στην ενδοχώρα της Κρήτης με στόχο την προβολή μιας ήπιας ανάπτυξης με την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook