Ανακοίνωση για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού Ηρακλείου εξέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Γιάννης Μπράς. Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

\”Όταν κάποιος προσπαθεί να παρερμηνεύει δηλώσεις, δε μπορώ παρά να αναρωτηθώ τις σκοπιμότητες ή όπως λέμε στη γλώσσα του Project Management ‘’το Σκοπό’’.

Ως επιστήμονας είμαι ταγμένος να στηρίζω τις στρατηγικές κατευθύνσεις του οργανισμού που κάθε φορά υπηρετώ, σήμερα το ΥΘΥΝΑΛ και η κυβέρνηση. Οι σπουδές μου, η επαγγελματική μου σταδιοδρομία αλλά πάνω από όλα ο χαρακτήρας και το ήθος μου, μου επιβάλουν ακριβώς αυτό.

 Φυσικά αν οι συνθήκες το επέτρεπαν –συνθήκες που έχουν αλλάξει από πέρυσι, πριν από έξι μήνες, εχθές…- θα ήταν ευχή μας να μπορούσε να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας όλων των λιμανιών.  Τώρα, αν αυτή η ευχή είναι πολύ βαριά για όσους δεν την καταλαβαίνουν ή παρερμηνεύουν σκοπίμως τα λόγια μου, ας ξανακοιτάξουν γιατί μάλλον δεν υπάρχουν εξωγήινοι στη Σελήνη.

Τέλος όσο αφορά τη συνεργασία μου με τον πρόεδρο του ΟΛΗ Κο. Τσικνάκη, μακάρι όλες μου οι συνεργασίες να ήταν έτσι…

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον και ο σκοπός της καθημερινής δουλείας μου είναι η σωστότερη λειτουργία του λιμανιού και η ανάπτυξή του τα επόμενα χρόνια με συγκεκριμένες στρατηγικές και προγραμματισμό.\”

 

Γιάννης Μπρας

 

Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook