Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή θα περάσει και φέτος από το Καστέλι και οι εκδηλώσεις του στα Χανιά θα κορυφωθούν στις 12-13 Σεπτέμβρη στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των λαών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλεί τον λαό της περιοχής της Κισσάμου να παρευρεθεί στην εκδήλωση, να προβληματιστεί με την πρόταση του ΚΚΕ και παράλληλα να διασκεδάσει.

Μέσα από την εκδήλωση επιδιώκουμε να αναδείξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τις ερασιτεχνικές ομάδες μουσικής, πολιτισμού και αθλητισμού, σε αντίθεση με την ανεπαρκή στήριξη από το κράτος και την έλλειψη χρηματοδότησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι κλειστό γυμναστήριο δεν υπάρχει στην περιοχή, ενώ μεγάλες ελλείψεις παρουσιάζουν οι ήδη υπάρχοντες χώροι άθλησης.

Η περιοχή της Κισσάμου είναι το καλύτερο παράδειγμα που αποδεικνύει τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες που έχει η πατρίδα μας και είτε μένουν ανεκμετάλλευτες, είτε είναι πηγή κέρδους για μια χούφτα κεφαλαιοκράτες. Ο λαός μας πρέπει να εναντιωθεί με όλους αυτούς που τον θέλουν να ζει στην μιζέρια. Να συγκρουστεί με τα κόμματα της ΕΕ που τον έχουν βυθίσει στη διαρκή λιτότητα και να βάλει στόχο την αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, την μονομερή διαγραφή του χρέους,με λαϊκή εξουσία. Για να φτιαχτεί μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει :

 Πολιτική ομιλία από το στέλεχος της ΚΝΕ Ανδρονικάκη Ανδρέα
 Κρητικό γλέντι με τους Κωστή Παχάκη και το συγκρότημά του, Γιώργο Σκουνάκη, Στέφανο και Γιώργη Μπατουδάκη και το χορευτικό συγκρότημα ‘Οι Πελασγοί’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook