Με εκπλήξεις και πολλά γκολ ξεκίνησε το Κύπελλο Χανίων.

Για τον 1ο όμιλο ο Α.Ο. Περιβολίων έκανε την έκπληξη με 2-1 επί του Αστέρα Μανολιόπουλου, με σκόρερ τον 15χρονο Μαρκάκη και το μεγάλο μεταγραφικό του απόκτημα Κισσανάκη. Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Μαμινάκης.

Στον 2ο όμιλο η Δόξα επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 9-2 της Ιωνίας 2000. Για την ομάδα των Παχιανών από δύο γκολ πέτυχαν οι Περράκης, Καραπατάκης και από ένα οι Λενταράκης, Μήτρου, Πατούλιας, ο 16χρονος Βαγγ. Μαρκουλάκης και ο 15χρονος Κληρονόμος.
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλά παιδιά από την ομάδα Παίδων. Μεσαρχάκης και Ζιντιρίδης (πέν.) πέτυχαν τα γκολ, ενώ ο προπονητής Τάκης Λαζαρίδης περιμένει τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης τις επόμενες ημέρες.

Στο άλλο ματς τα Ροδωπού νίκησαν στη Σούδα με 1-0 τα Απτερα.

 Για τον 3ο όμιλο τα Κεραμειά κατέβαλλαν την αντίσταση της Ασπίδας, του πρώην προπονητή τους Ηλιάκη, με 2-1 και ο Ιδομενέας επικράτησε με 2-0 του Νέου Σαμψών.

Ο Άρης Βουκολιών με πρωταγωνιστή τον Ανιάνγκμε νίκησε 3-0 τον Ίκαρο για τον 4ο όμιλο. Ο \”Γρηγόρης\” στο ντεμπούτο του με τον Άρη σημείωσε 2 γκολ, ενώ το σκορ άνοιξε ο Ράπτης. Η νίκη αφιερώθηκε στους τραυματίες της ομάδας Παπαδάκη, Λίκα και Χατζημαρινάκη.  

Τέλος για τον 7ο όμιλο η Ενωση Θύελλα Καμίνια αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τον Παγχανιακό.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook