Μόλις 23 ετών, καρδιολόγος, βουλευτής, μπόντι μπίλντερ έχοντας ίνδαλμα την Margaret Thatcher

Σας παρουσιάζουμε την Σέρβα Maja Pavlovic που είναι βουλευτής του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος και πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως πιο σέξι πολιτικός της Σερβίας.

 

Η 23χρονη γιατρός δήλωσε σχετικά: "Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται περίεργο, που κάποιος από την άλλη πλευρά του πολιτικού φάσματος, μπορεί να θαυμάζει τόσο μια τέτοια προσωπικότητα, όμως η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν μια δύναμη της Φύσης. Οποιοσδήποτε γνωρίζει ελάχιστα για τη ζωή της, δε μπορεί παρά να εντυπωσιαστεί από το πόσο σπουδαία γυναίκα ήταν. Ένα παράδειγμα για όλους. Αυτά που κατάφερε στη ζωή της μπορούν μόνο να αποτελέσουν έμπνευση για άλλους. Έτσι αποφάσισα να μπω στην πολιτική και να γίνω επιτυχημένη από αυτά που με κάνουν ευτυχισμένη» και πρόσθεσε "Ελπίζω ότι θα καταφέρω, όπως κι αυτή, να φτάσω στην κορυφή. Είτε αυτό είναι στο χώρο της πολιτικής, της ιατρικής ή του μόντελινγκ. Οι δεύτερες θέσεις δε με ενδιαφέρουν' πρόσθεσε.

 

Σύμφωνα με την καθημερινή ταμπλόιντ εφημερίδα Telegraf, "οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, για να τους κάνει καλά μόνο αυτή, παρότι βρίσκεται στο πέμπτο και τελευταίο έτος των σπουδών της".

 

"Αγαπώ την ιατρική και θέλω να καταφέρω πολλά στον τομέα αυτό. Όμως μου αρέσει και η πολιτική. Θέλω να συμμετέχω στα κοινά και φυσικά, μέσω της εμπλοκής μου με διαγωνισμούς ομορφιάς ελπίζω ότι θα καταφέρω να ταξιδέψω πολύ και να γνωρίσω ενδιαφέροντα μέρη" κατέληξε.

news247.gr από dailymail