Ιδιοκτήτης ενός από αυτά βγήκε στον κήπο του για να ταΐσει τις 14 κότες που είχε στο κοτέτσι του και βρήκε ψόφιες τις 12 από αυτές, ενώ στα χέρια του ξεψύχησαν λίγη ώρα αργότερα και οι άλλες δύο...

Η ανθρώπινη σκληρότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην περιοχή της Ανδραβίδας όπου, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα δηλητηρίασης σκυλιών και γατιών, κάποιοι ασυνείδητοι άρχισαν τώρα να ρίχνουν «φόλες» ακόμη και στα… κοτέτσια.

Ο ιδιοκτήτης ενός από αυτά βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα το πρωί της Παρασκευής, όταν βγήκε στον κήπο του για να ταΐσει τις 14 κότες που είχε στο κοτέτσι του και βρήκε ψόφιες τις 12 από αυτές, ενώ στα χέρια του ξεψύχησαν λίγη ώρα αργότερα και οι άλλες δύο.

Αμέσως κάλεσε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι κότες είχαν φάει καλαμπόκι μουλιασμένο στο εξαιρετικά τοξικό φυτοφάρμακο Φουραντάν, το οποίο είχε πετάξει άγνωστος στην αυλή του μέσα σε πλαστικό κυπελάκι. Ο ιδιοκτήτης του κοτετσιού κατήγγειλε την εξόντωση των πουλερικών στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας το οποίο ερευνά για να εντοπίσει τον απάνθρωπο δράστη.

protothema.gr