Με το… δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Χανίων ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς, που νίκησε με σκορ 3-1 την Α.Ε. Κυδωνίας, στο γήπεδο των Μουρνιών, για τον 7ο όμιλο.
Ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Χανιά για τον 5ο όμιλο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αστέρα Χαλέπας, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 1-1.

Στο 13\’ ο ΑΟΧ είχε δοκάρι με τον Λεβεντάκη, αλλά στο 45\’ ο Αστέρας πέτυχε το 1-0 με τον Παπαδάκη, που εκμεταλλεύτηκε πάσα του Μπακατσάκη, μετά από σέντρα του Στ. Μαυριγιαννάκη. 
Στο 71\’ ήρθε η ισοφάριση με τον Λεβεντάκη να αξιοποιεί τη σέντρα του Παρέλλη. Στο 81\’ αποβλήθηκε για τον ΑΟΧ ο Κουτσισβίλη και στο 90\’ ο Παρέλλης \”σημάδεψε\” το δοκάρι.

Αστέρας Χαλέπας (Γιώργος Μπονατάκης): Χαιρετάκης, Βασιλογιαννάκης, Ι. Χριστουλάκης, Ν. Σταυρουλάκης, Τσενακάλ (78\’ Ζαραφείδης), Παπαδάκης, Κυπραίος, Στ. Μαυριγιαννάκης, Μαθιουδάκης (46\’ Προεστάκης), Σταμπουλής (55\’ Αποστολάκης), Μπακατσάκης.


Α.Ο. Χανιά (Δημήτρης Καφούσης): Αρχοντάκης, Κούγκουλος, Μαρινάκης, Φυντικάκης, Ρενιέρης, Βαγενάς (63’ Κουτσισβίλη), Αργυρουδάκης (73’ Χατζηδάκης), Τατάροβ, Λεβεντάκης, Άννινος, Παρέλλης.

Για φωτογραφίες από την σελίδα του ΑΟΧ πατήστε ΕΔΩ.

Τέλος, για τον 8ο όμιλο στη Σούδα, Απόλλων και Ηρακλής Νεροκούρου, έμειναν στο \”λευκό\” 0-0, έχοντας από μία αποβολή στο 60\’, με Μαραντόν και Καλανδράνη να αντικρίζουν την κόκκινη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook