Το χθεσινό Greek Idol ήταν το πιο επεισοδιακό. Η αποχώρηση της Ερωφίλης μπορεί για κάποιους να ήταν αναμενόμενη ωστόσο προκάλεσε μεγάλο θόρυβο, νεύρα και ένταση στις ομάδες των  υποστηρικτών της αλλα και στους συγγενείς της. Στόχος τους ο Καπετανίδης και τα σχόλια του σκηνοθέτη. Ωστόσο αυτό που συνέβη χθές γύρω στις 00.30  στα παρασκήνια, δεν έχει προηγούμενο σε talent show παγκοσμίως…τι συνέβη;

Η Ερωφίλη αποχώρησε και η ένταση ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια τόσο της ίδιας αλλά και των συγγενών της. Με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους του show, οι κριτές πέρασαν απο τον διάδρομο που χρησιμοποιεί η Ρουλα Κορομηλά για να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες. δεν υπολόγιζαν όμως ότι στην κεντρική είσοδο των studios παρέμενε μια ομάδα δεκαπέντε ατόμων, συγγενών της Ερωφίλης, οι οποίοι περίμεναν φωνάζοντας τον Κώστα Καπετανίδη. Κάποια στιγμή συνεργάτες της παραγωγής ενημερώνουν τον σκηνοθέτη ότι δε μπορεί να βγεί έξω καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική του ακεραιότητα.

Ο Καπετανίδης τρομοκρατείται και ζητά προστασία. Παραμένει στον χώρο για περισσότερη απο μισή ώρα. Ελπίζει ότι οι συγγενείς της Ερωφίλης θα αποχωρήσουν. Αυτό δε γίνεται. Αντιθέτως τα πνεύματα αγριεύουν κι άλλο και οι βρισιές και οι απειλές για τη ζωή του διαδέχονται η μία την άλλη. Κάποια στιγμή προτείνουν στον Καπετανίδη ν αποχωρήσει απο την πίσω πόρτα του πλατό. Η λύση φαίνεται σωστή καθώς το σημείο που βρίσκεται το πλατό του Greek Idolείναι στην Δυτική πλευρά και η κεντρική είσοδος όπου και βρίσκονται οι συγγενείς της Ερωφίλης στην ανατολική πτέρυγα. Τελικώς ο κριτής μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο, συνεργάτη του show και χάνεται στους δρόμους του Πικερμίου.

Η ένταση τις τελευταίες μέρες μετά τις ίντριγκες και τα σχόλια των παιδιών είναι μεγάλη. Τόσο μεγάλη που απειλήθηκε ακόμη και τσαμπουκάς μεταξύ Κωστόπουλου και του πατέρα του Ξυλούρη.

gossip-tv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook