Νικηφόρα ξεκίνησαν τη νέα αγωνιστική περίοδο Άρης Σούδας, Τιτάν, ΔΑΑΟΧ και Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ, ενώ ο Γιαννολάρης \”έσωσε\” την… παρτίδα για τον Πανακρωτηριακό στο 95\’, απέναντι στη Σπάθα (φωτ.). \”Θύμα\” έκπληξης έπεσε ο πρωταθλητής Μινώταυρος.

Πανακρωτηριακός-Σπάθα 1-1 (photos)

Στα Καθιανά η κυπελλούχος Σπάθα έδειξε ότι θα υπερασπιστεί με όλες τις δυνάμεις της το τρόπαιο που κατέκτησε πέρσι, κρατώντας τη νίκη απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα του Ακρωτηρίου μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βασαδάκης στο 9\’ με ωραία ατομική ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει στο 95\’ ο Γιαννολάρης, που \”νίκησε\” με διπλή προσπάθεια τον \”ανίκητο\” έως τότε Τσαβαρή, εν μέσω διαμαρτυριών από πλευράς Σπάθας για τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
Οι \”πράσινοι\” ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και είχαν ευκαιρία στο 3\’ με τον Μοσχανάκη, ενώ \”απάντησαν\” οι γηπεδούχοι -που δεν είχαν όλα τα νέα τους αποκτήματα- στις ευκαιρίες με τον Μιχαήλ στο 11\’ να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Στο 27\’ ο Μποχώνης έχασε σπουδαία ευκαιρία αστοχώντας παρότι μόνος απέναντι από τον Τσαβαρή, ενώ στο 33\’ ο νεαρός γκολκίπερ της Σπάθας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του \”Μπόχω\”. 
Στο 42\’ από το κόρνερ του Μποχώνη ο Αδαμόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Γύπαρης με το πόδι έσωσε το πλασέ του Κουλάκη, κρατώντας \”ζωντανή\” την ομάδα του, με τον Γκόντζο να αστοχεί στη συνέχεια, μετά από γύρισμα του Μοσχανάκη. 
Στην επανάληψη βοήθησε η είσοδος των Καλλέργη, Γιαννολάρη, για να γίνει πιο απειλητικός ο Πανακρωτηριακός, ενώ η Σπάθα, που είχε σημαντικές απουσίες, έδειχνε να μένει από δυνάμεις. Στο 49\’ το σουτ του Μπαδιεριτάκη κατέληξε άουτ, ενώ στο 63\’ και στο 64\’ ο Τσαβαρής αρνήθηκε το γκολ σε προσπάθειες του νεοεισελθόντα Καλλέργη. Στο 71\’ ο Μποχώνης έβγαλε… φάτσα με το τέρμα τον Γιαννολάρη, που πέρασε τον Τσαβαρή αλλά αντί να πλασάρει προσπάθησε να κάνει το γύρισμα, για να απομακρύνει ο Αγγελάκης. Στο 75\’ ο Τσαβαρής… είπε ξανά \”όχι\” σε σουτ του Γιαννολάρη, αλλά στο 95\’ από αδράνεια της άμυνας και κάθετη πάσα του Μπαδιεριτάκη ο Γιαννολάρης κατάφερε να παραβιάσει την εστία του με δεύτερη προσπάθεια.

Διαιτητής: Μπερτάκης
Βοηθοί: Αλεξόπουλος-Σώμης

Πανακρωτηριακός (Βασίλης Παπαδάκης): Γύπαρης, Παντελακάκης, Μιχαήλ, Αδαμόπουλος, Μπικάκης, Πλατώνης, Τερεζάκης (46\’ Γιαννολάρης), Καλαμπακάκης (78\’ Κοπανάκης), Μποχώνης, Λυχνάκης (62\’ Καλλέργης), Μπαδιεριτάκης.

Σπάθα: Τσαβαρής, Παπαστεφανάκης, Θεοδωρογλάκης, Αγγελάκης, Ρεθεμιωτάκης, Κουλάκης (84\’ Μετοντίεβ), Παπαδάκης, Αλκούρτι, Βασαδάκης (90\’ Βαβουράκης), Γκόντζος, Μοσχανάκης (78\’ Μαλακωνάκης).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Τιτάν-Γρανίτης 3-0
Νικηφόρα πρεμιέρα έκανε και ο Τιτάν, που νίκησε με σκορ 3-0 τον Γρανίτη στο Νιο Χωριό, για τον 4ο όμιλο. Π. Πετράκης, Ολ. Μαδαριωτάκης και Τσοτσόρια πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα των Καλυβών.

Άρης Σούδας-Παλαιόχωρα 5-0
Για τον 5ο όμιλο ο Άρης Σούδας έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, επικρατώντας της Παλαιόχωρας με το ευρύ 5-0. Δύο γκολ σημείωσε ο Παπαθανασίου και από ένα οι Κλωθάκης, Στρατουδάκης, Μπακογιάννης.

Κρ. Αστέρας-Μινώταυρος 2-2
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η ομάδα του Βαμβακόπουλου απέναντι στον πρωταθλητή Μινώταυρο, που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-2, αλλά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 2-2, από σύλλογο της Β\’ Κατηγορίας.

Κορωνίδα-ΔΑΑΟΧ 1-2
Με το… δεξί ξεκίνησε ο ΔΑΑΟΧ, που πέρασε νικηφόρα από το Βάμο, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Κορωνίδας.

ΙΝΚΑ-Φωστήρας 4-0
Με πρωταγωνιστή τον \”Νάνι\” (σ.σ. Δασκαλάκη) το ΙΝΚΑ πέτυχε \”καρέ\” απέναντι στον Φωστήρα (4-0). Ο ικανότατος ακραίος μεσοαμυντικός σημείωσε δύο γκολ, για να προσθέσουν από ένα ο Παπαδάκης και ο 15χρονος Μπαλαντινάκης.

Η εικόνα της 1ης αγωνιστικής
1ος όμιλος
Αστέρας Μαν.-Α.Ο. Περιβολίων 1-2
Πανακρωτηριακός-Σπάθα 1-1

2ος όμιλος
Δόξα Παχ.-Ιωνία 2000 9-2
Άπτερα-Ροδωπού 0-1

3ος όμιλος
Κεραμειά-Ασπίδα 2-1
Ιδομενέας-Νέος Σαμψών 2-0

4ος όμιλος
Άρης Βουκ.-Ίκαρος Μ. 3-0
Τιτάν-Γρανίτης 3-0

5ος όμιλος
Αστέρας Χαλ.-Ερ. Α.Ο. Χανιά 1-1
Άρης Σ.-Παλαιόχωρα 5-0

6ος όμιλος
Κρ. Αστέρας-Μινώταυρος 2-2
Κορωνίδα-ΔΑΑΟΧ 1-2

7ος όμιλος
Ένωση Θύελλα Καμίνια-Παγχανιακός 1-1
Ερ. Πλατανιάς-Α.Ε. Κυδωνίας 3-1

8ος όμιλος
Απόλλων-Ηρακλής Νερ. 0-0
ΙΝΚΑ-Φωστήρας 4-0

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook