Στα πλαίσια της μεγάλης γιορτής του 15αύγουστου, ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» εκδήλωση-αφιέρωμα για τις Μητέρες που δεν είναι πια κοντά μας, με τίτλο:
«Απόψε θέλω να σου στείλω, αυτό που δεν πρόλαβα να σου πω»

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρεται:

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους συμπολίτες μας που με την παρουσία τους, μας έδωσαν τη χαρά να μοιραστούμε μαζί τους, αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Πιστεύουμε πως καθ΄ ένας από εμάς, βρήκε ένα κομμάτι που τον ακούμπησε, που τον συγκίνησε, που του θύμισε τα πρόσωπα εκείνα τα ιερά,που τόσο μας λείπουν.

«…κι αν δείς εκεί ψηλά στις πολεμίστρες, θα δεις να σε κοιτάζουνε μορφές…»
μας τραγούδησε μελωδικά η φωνή του Μάριου Φραγκούλη, και κάτι τέτοιο έγινε εκείνο το βράδυ, μέσα στο φορτωμένο με μνήμες και ιστορία χώρο των Ενετικών τειχών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους συντελεστές της εκδήλωσης, που διέθεσαν πολύ από το χρόνο τους, αφιλοκερδώς, για να γίνει μια ιδέα, παράσταση,!

Την Ελένη Στάθογλου, για την εξαιρετική παρουσίαση της εκδήλωσης.

Την Βίλμα Αντωνακάκη, που μας έκανε συντροφιά με τις μελωδικές νότες του πιάνου της.

Την Κλειώ Θεοδωρίδου, που με το σαξόφωνό της, άνοιξε πραγματικά τους «εφτά ουρανούς», και τις καρδιές μας!!!
Τη Σοφία Δερμιτζάκη, που μας πήγε στο παρελθόν και μ΄ ένα τρόπο μαγικό,
έκανε τα κείμενα, εικόνες!!!

Τον Δημήτρη Τσαγκαράκη και την ομάδα του, που μας έφερε στο σήμερα, στη χαρά της ζωής και της νιότης, μέσα από τη μουσική, το χορό, το ρυθμό και τα χρώματα!!!

Τα πιτσιρίκια μας, τα παιδιά & τα εγγονάκια των μελών μας, που υποστήριξαν επί σκηνής το ρόλο τους άψογα, σαν τέλειοι επαγγελματίες!!!

Τα νεαρά κορίτσια του Συνδέσμου μας, που πραγματικά «τα έδωσαν όλα»!!! καθώς και όλα τα μέλη μας. Ιδιαίτερα δε, τον πυρήνα της ομάδας, που δούλεψε μεθοδικά και ακούραστα, για να συντελεστεί το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Ηρακλείου και ιδιαίτερα στον Γιώργο Αντωνάκη, για την στήριξή του στο εθελοντικό μας έργο. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την διαφημιστική εταιρία MKS-Μεταξαράκη, το ξενοδοχείο Αστόρια και όλα τα Μ.Μ.Ε. για τη συνεχή στήριξή τους σε κάθε μας προσπάθεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook