Η Lady Gaga κυκλοφόρησε το album της με τον τίτλο 'Born This Way' και μαζί κυκλοφόρησαν επίσημα και οι τολμηρές φωτογραφίες που έβγαλε για την προώθησή του. Σε αυτές τη βλέπουμε είτε με τα κλασικά δερμάτινα εσώρουχα που μας έχει συνηθίσει, είτε χωρίς καν αυτά, ενώ μας δείχνει φάτσα φόρα και τα οπίσθιά της...

Έχοντας 'κολλημένα' στο πρόσωπό της αυτά τα κόκκαλα με τα οποία εμφανίζεται τελευταία και στη σκηνή, η εκκεντρική τραγουδίστρια φωτογραφίζεται πότε καλυμμένη με μια περίεργη γλίτσα και πότε κοιτώντας την κάμερα ουρλιάζοντας στον φακό. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stones, αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει ποτέ διάλειμμα στις εμφανίσεις της εδώ και δύο χρόνια.

"Όταν δεν είμαι πάνω στη σκηνή, νιώθω νεκρή. Είτε είναι υγιές ή όχι αυτό για σας ή για τον οποιοδήποτε, ή για κάποιον γιατρό πραγματικά είναι κάτι που δεν με απασχολεί! Δεν νιώθω ζωντανή παρά μόνο όταν ερμηνεύω στην σκηνή και αυτός είναι ο τρόπος που γεννήθηκα", αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως δεν αντέχει να είναι μακριά από τους θαυμαστές της, τα 'μικρά τερατάκια' όπως τα αποκαλεί.

"Έχουμε αυτό τον ομφάλιο λώρο που δεν θέλω να κοπεί ποτέ!", καταλήγει η Gaga.